Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio la cele mai accesibile preturi si cea mai buna calitate.

One World Award

Aperitive bio

Aperitive bio (18)

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
4 porţii Preparare: Avocado se taie pe lungime în jumătate şi se scoate sâmburele. Se scoate apoi miezul, se taie cubuleţe, se presară cu suc de lămâie şi se amestecă cu gem de arahide. Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. Se toacă mărunt ardeiul iute fără seminţe şi ceapa verde. Totul se amestecă cu miezul de avocado, se condimentează…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 15 min   Preparare:   Pentru iubitorii de măsline ca mine, un vis. Măsline sunt gustos de picante, iar în combinaţie cu ardeiul iute, coaja de lămâie şi pătrunjelul verde sunt foarte aromate. Vom începe meniul nostru de Crăciun cu o reţetă mediteraneană clasică.   Se scot sâmburii din măsline (măslinele cu sâmburi au…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 20 min   Mod de preparare: se curata ceapa si se taie marunt.Se ia o tigaie in care se pune 1 lingura de ulei de prajit, se adauga ceapa care se caleste pana capata o culoare maro aurie, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca ceapa rezultata cu mussul de alune, maghiran, condiment de…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ingrediente:   Dip/crema de intins pe paine 5-6 rosii uscate in ulei de masline Rapunzel 175 g branza proaspata 4-5 linguri crema de masline Rapunzel busuioc proaspat Rosii cherry umplute rosii cherry(circa 15-20 bucati) 4-5 linguri crema de masline Rapunzel 175 g branza proaspata Rapunzel rosii cherry umplute   Modalitate de preparare Dip/crema de intins pe paine Rosiile uscate se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Se spală fasolea, se scot aţele şi se taie în jumătate. Se taie ceapa şi roşiile mărunt. Se încinge uleiul în cratiţă, se prăjeşte ceapa până devine aurie, se adaugă roşiile şi se fierb pentru încă 5 minute. Adăugaţi fasole, sare şi zahăr. Se completează cu 1 1/2 ceşti de apă şi se lasă aprox. 20 de minute…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Timp de preparare: 20 min   Mod de preparare : se ia avocado, ardei si castravete , se taie sub forma de cubulete si se amesteca cu suc de limeta. Restul de legume se amesteca cu suc de limeta, busuioc, otet, ulei, sare, piper, sirop de curmale, mustar, apa, sirop de ovaz , se pun intr-un vas unde cu ajutorul…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Timp de preparare: 40 min   Mod de preparare: ceapa  se caleste in ulei de masline pana capata o culoare maro aurie. Se adauga hrisca si se prajeste impreuna cu ceapa. Dovleacul impreuna cu cimbrul se preseaza cateva minute. Se adauga supa clara si vinul alb pana cand hrisca isi trage lichid atat cat ii este necesar. Se amesteca smantana…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii   Preparare: Legumele se curăţă şi se pregătesc. Se taie în beţigaşe de grosimea unui deget şi se aranjează pe o farfurie. Preparaţi o marinadă din ulei, ierburi, suc de lămâie, sare si piper şi puneţi-l peste legume sau înmuiaţi legumele în acest sos. Sfat: Cu această gustare crudă se potriveşte bine şi sosul de migdale sau sosul…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se spală vinetele şi se taie în felii de aproximativ 0,5 cm grosime. Feliile se sărează şi se pun deoparte pana când iese apă din ele.Se spală restul legumelor. Se curăţă ardeii de seminţe şi se taie în făşii de aprox. 4 cm lăţime.  Se unge tava de copt cu 3 linguri de ulei şi se pun…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii   Preparare: Se amestecă crema de brânză de vaci cu gălbenuşurile de ou şi cu zeama de lămâie. Tocaţi mărunt arpagicul, mărarul şi pătrunjelul şi amestecaţi-le în compoziţie. Se condimentează cu sare de mare şi piper. Albuşurile de ou se bat spumă şi se adaugă în brânza de vaci. Mousse-ul se dă cel puţin două ore la frigider.…
Page 1 of 2