Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio la cele mai accesibile preturi si cea mai buna calitate.

One World Award

Creme si gemuri bio

Creme si gemuri bio (22)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Se amestecă gemul de alune, gemul Tahin, brânza de vaci şi crema de brânza proaspătă şi se condimentează, după gust, cu suc de lămâie. În cazul în care compoziţia este prea consistentă, se adaugă puţin lapte sau apă. Se curăţă portocala, se îndepărtează pielea albă şi se taie felii. Feliile de pâine prăjită se ung…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru 1 persoană  Preparare: Ardeiul se taie cubuleţe, iar ceapa verde în inele fine. Ambele se amestecă cu ulei de in şi cu brânză de vaci şi se condimentează cu sare şi piper. Ingrediente: 200 g brânză de vaci 1 lingură ulei de in RAPUNZEL 1 ardei galben/roşu 1/2 legătură arpagic sare de mare RAPUNZEL piper proaspăt măcinat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Ceapa verde se taie în inele subţiri. Brânza de vaci se amestecă cu ceapă verde, ulei de in şi ierburi şi se condimentează cu boia, sare şi piper. Sfat: Cremă pentru 4 persoane Ingrediente:   * 500 g brânză de vaci degresată * 1 legătură ceapă verde* 2 linguri ulei de in bio RAPUNZEL* 1 lingura…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 15 min   Preparare:   Se taie avocado în jumătate şi se scoate miezul. Se taie mango în jumătate şi se curăţă, iar miezul se taie cubuleţe. Într-un blender se toacă avocado, mango, coaja şi sucul de lămâie şi gemul de cashew până obţinem un piure. Ceapa verde se taie în inele subţiri şi se amestecă cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Timp de preparare: 10 min   Preparare:   Avocado se taie în jumătate, se scoate miezul şi se taie cubuleţe. Se adaugă sucul de lămâie şi gemul de cashew şi se pisează fin cu o furculiţa. Ceapa verde curăţată se taie în inele subţiri, ardeii se taie cubuleţe şi se amestecă în crema de avocado. Crema se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Crema de brânză se amestecă cu uleiul de in până obţinem o pastă. Apoi se adaugă şi restul ingredientelor. Sfat: crema de brânză poate fi variată cu tot felul de legume (inclusiv resturi de legume fierte sau prăjite). Ingrediente:   * 1 pahar de cremă de brânză 40% grăsime* 2 linguri ulei de in RAPUNZEL*…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Se taie caisele şi se înmoaie peste noapte în suc de portocale. Este indicat, să se ţină la frigider. A doua zi se toacă mărunt, împreună cu sucul şi cu curmalele. Se adaugă şi gemul de alune de pădure, astfel încât să obţinem o pastă. Asezonaţi cu scorţişoară, coajă de lămâie şi vanilie. Perioada de valabilitate: ca. 7-8 zile.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Cartofii fierţi se zdrobesc cu un zdrobitor sau cu o furculiţă. Se adaugă restul de ingrediente, se condimentează puternic şi se asezonează cu 2-3-linguri de inele de arpagic sau nişte maghiran proaspăt. Sfat: Ungeţi o felie de pâine integrală cu unt şi cu crema aceasta şi puneţi deasupra multe legume proaspete (de exemplu: roşii, castraveţi, ridichi) Ingrediente: *…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Şalota se taie în cubuleţe foarte fine (ceapa verde se taie în inele). Pătrunjelul se toacă mărunt. Se pune nişte pătrunjel deoparte. Brânza proaspătă de capră se amestecă cu gemul amestec până obţinem o pastă cremoasă. Se adaugă pătrunjelul şi şalota. Se condimentează cu piper. Se prăjesc feliile de pâine şi se ung cu cremă.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii   Preparare:   Lintea se fierbe în supa de legume aprox. 12 min. Adăugaţi cubuleţele de mango în ultimele 5 minute de fierbere. Amestecul se lasă la răcit, se zdrobeşte cu o furculiţă, se adaugă ceapa tocată fin, uleiul de in şi se condimentează bine. Ingrediente:   * 150 g linte roşie RAPUNZEL* 300 ml de supă clară…
Page 1 of 3