Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio la cele mai accesibile preturi si cea mai buna calitate.

One World Award

Desert bio

Desert bio (68)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 45 min Preparare: Orezul pentru lapte se fierbe, împreună cu mirodeniile şi mierea, conform indicaţiilor de pe ambalaj şi se lasă la răcit. Se scoate apoi anasonul şi vanilia şi se amestecă iaurtul.   Zahărul pudră se topeşte uşor într-o tigaie. Se adaugă beţigaşele de migdale, se rumenesc scurt  şi se lasă pe o hârtie de copt…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Pentru 10 batoane de cocos:   Ingrediente: 300 g chips-uri de cocos Rapunzel, tocate marunt intr-un blender 60 g nectar de agave 1 praf de sare de mare iodata Rapunzel 90 g ulei de cocos Pentru glazura: 120 g unt de cacao fin Rapunzel 120 g gem de migdale alb Rapunzel 60 g pudra de cacao degresata Rapunzel 60 g…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente   Pentru circa 13 batoane   150 g ciocolata amaruie Rapunzel 100 g unsoare de cocos Rapunzel 100 g fulgi de cocos Rapunzel 200 g fulgi mici de ovaz Rapunzel 100 g samburi de nuca macadamia Rapunzel, taiati marunt 100 g dude Rapunzel, taiate marunt 70 g zahar Cristallino din trestie Rapunzel, pudra(macinat cu ajutorul unei rasnite de cafea)…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente:   Caise-susan (Ingrediente pentru circa 40 de bucati) 125 g pasta de caise Rapunzel 50 g miere martipan Rapunzel 30 g susan necojit Rapunzel 125 g migdale prajite Rapunzel, maruntite 1 varf de cutit pudra de vanilie Bourbon Rapunzel 4-5 linguri felii de migdale Rapunzel, maruntite putin (pentru decorare)     Caise-visine (Ingrediente pentru circa 40 de bucati)  …
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mod de preparare:Se pune mango uscat intr-un vas si se acopera cu apa unde se lasa 15 min sa se inmoaie, dupa care se iau 50g samburi caju si se aduce sub forma de pudra  cu ajutorul unui robot de bucatarie.. Dupa ce mango s-a inmuiat, cu ajutorul unui robot de bucatarie se mixeaza pana se obtine un pireu. Restul…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ingrediente: Smochine cu ciocolata(ingrediente pentru circa 30 buc.): 125 g pasta din smochine Rapunzel 50 g miere martipan Rapunzel 125 g migdale prajite Rapunzel, maruntite 50 g ciocolata cu lapte integral sau amaruie 50 g fulgi de cocos Rapunzel 200 g pasta de smochine Rapunzel 200 g alune de padure prajite Rapunzel, maruntite 50 g stafide Rapunzel 1 varf de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Lapte se dă în clocot cu sare, coajă de lămâie şi scorţişoară. Se adaugă grişul Kamut ®, untul şi zahărul integral din trestie RAPADURA ® şi se lasă la umflat. Se separă ouăle, albuşurile se bat spumă, iar apoi se amestecă gălbenuşurile de ou cu griş. Compoziţia se răceşte uşor, iar apoi se adaugă spuma din albuşurile…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se spală merele, se taie în sferturi şi apoi în felii subţiri. Feliile de mere se pun în straturi într-o tav[ şi se presară cu migdale. Se decojesc bananele, se taie în bucăţi şi se amestecă bine cu ouăle, zahărul vanilat, scorţişoara, şi, dacă este necesar, cu fructoză.   Compoziţia se toarnă peste feliile de mere. Se…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Se fierbe orezul sălbatic. Ouăle se bat spumă. Se adaugă vanilie, zahăr, sare şi lapte. Apoi se pun orezul fiert şi stafidele. Compoziţia se toarnă într-un vas uns, termorezistent şi se presară nucşoară deasupra. Se dă aproximativ 1 oră la cuptor, pe o baie de aburi la 180 ° C (introduceţi cuţitul în budincă; consistenţa este perfectă, dacă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Laptele se fierbe cu laptele cocos, zahărul, vanilia şi grişul amestecând continuu. Se lasă 5 minute acoperit pe plita stinsă, pentru a se umfla. Se mai amestecă din când în când. Formele se clătesc cu apă rece. Se pune grişul în ele şi se lasă să se răcească. Pentru sos: se dă smântâna în clocot şi se…
Page 1 of 7