Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio certificate

One World Award

Feluri principale bio

Feluri principale bio (61)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 porţii Timp de preparare: 35 min   Preparare: 1. Roşiile tăiate se pun în apă la macerat 10 minute, apoi se scurge apa şi se captează. 2. Se taie capacul de la ardei şi se scot sâmburii. 3. Orezul se amestecă cu năutul scurs, ceapa verde şi cubuleţele de feta. Se condimentează cu sare cu plante, piper, oţet balsamic…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Se curăţă ceapa, se taie în cubuleţe mici şi se căleşte în ulei de arahide.Se adaugă boulgour, se căleşte puţin şi se stinge cu supă clară. Se lasă într-o cratiţă acoperită la foc mic aproximativ 5 minute. Caisele se taie în fâşii mari şi se amestecă împreună cu feliile de migdale în boulgour. Se lasă aproximativ 5…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Se curăţă dovlecelul şi se taie în cubuleţe mici. Se curăţă ciupercile şi se taie fâşii. Se încălzeşte uleiul şi se căleşte ceapa până devine sticloasă. Se adaugă ciupercile şi dovlecelul şi se călesc pentru încă 10 minute. Se condimentează cu sare cu plante Toscana şi piper. Boulgourul se pune…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se decojesc roşiile şi se taie cubuleţe. Se toacă plantele, iar toate celelalte ingredientele se amestecă cu ulei de măsline. Feliile de carne se condimentează uşor se întinde pe o tavă de copt adâncă şi se acoperă cu sos.Se lasă carnea la macerat 2-3 ore. Se încălzeşte cuptorul la temperatura cea mai mare, se aşează tava pe…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare : 40 min Timp de inmuiere fasole : peste noapte Timp de fierbere fasole : cca. 1,5 ore   Mod de preparare : boabele de fasole se lasa la inmuiat peste noapte, dupa care se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.   Se incalzeste cuptorul la 220*C. Cartofii taiati,  se amesteca cu ulei, se condimenteaza cu sare…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se curăţă mangoldul, se spală şi se taie în bucăţi mai mari. Apoi se căleşte într-o lingură de ulei de măsline şi puţină apă timp de 10 minute. Se scurge bine, se amestecă cu arahide şi ricotta, se condimentează cu sare şi piper.  Amestecul se umple în rulourile cannelloni.   Cu restul de ulei se unge un…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Timp de preparare: 20 min   Timp de coacere: circa 1 h   Mod de preparare: se amesteca pasta de migdale cu Creme fraiche , smantana si suc de lamaie. Legumele taiate , cartofii dulci, se condimenteaza cu sare , piper si se adauga amestecul cu pasta de migdale, dupa care se amesteca foarte bine.Se aseaza compozitia intr-o cratita ,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 porţii Preparare: Pentru 4 sandvişuri: se taie avocado în jumătate, se scoate sâmburele şi se desface miezul din coajă. Se amestecă cu zeamă de lămâie, chimen şi gem de Cashew, până devine o masă fină, uniformă. Se spală ceapa verde, se curăţă, se taie în inele subţiri şi se amestecă cu compoziţia. Se asezonează după gust cu sare şi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii  Timp de preparare: 80 min   Preparare: Se fierbe orezul la temperatură mică în 500 ml apă aproximativ 50 - 60 min., iar apoi se amestecă cu ceapă tocată, ouă, pătrunjel şi condimente. Din această compoziţie se formează chiftele mici şi se prăjesc în unsoare întorcându-le cu grijă pe ambele părţi.   Produse RAPUNZEL utilizate: orez, amestec cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se înmoaie lintea Gourmet timp de 1-2 ore. Lintea se fierbe 30 min. în apa în care a fost înmuiată, se strecoară şi se lasă la scurs. Ceapa se taie cubuleţe şi se prăjeşte în uleiul de măsline împreună cu usturoiul zdrobit.  2/3 din lintea fiartă se face piure. Lintea şi ceapa se amestecă cu grişul de…
Page 1 of 7