Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio la cele mai accesibile preturi si cea mai buna calitate.

One World Award

Prajituri bio

Prajituri bio (57)

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Preparare: Se freacă untul până devine pufos, iar în timp ce amestecaţi se adaugă treptat zahărul din trestie RAPADURA, iar apoi oul. Se amestecă fulgii de ovăz, făina, praful de copt şi sarea şi se adaugă în compoziţia cu unt. Restul de ingrediente se amestecă cu atenţie în compoziţie. Formaţi bile cu o linguriţă şi aşezaţi-le într-o tavă tapetată cu…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Ciocolata şi bucăţelele de cashew se toacă mărunt. Se scoate miezul din batonul de vanilie şi se amestecă cu zahărul. Untul moale se bate cu zahărul brun până obţinem o compoziţie cremoasă. Se amestecă sarea, oul, făina cu praful de copt, se adaugă în compoziţie şi se amestecă în continuare.Se adaugă jumătate din cantitatea de ciocolată şi de nucă.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Fructele uscate se stropesc cu rom şi se lasă 1 oră acoperite. Apoi se toacă foarte fin în blender sau cu blenderul de mână. Se bate untul până devine pufos.Compoziţia de fructe uscate se amestecă cu 100 g nucă de cocos rasă, zahăr pudră, scorţişoară şi unt.  Din această compoziţie se formează bile, care se dau prin nuca de…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Albuşurile se bat spumă, se adaugă mierea, sucul de lămâie şi vanilia şi se amestecă până obţinem o masă cremoasă. Se adaugă alunele, nuca de cocos rasă şi curmalele tocate, se acoperă şi se lasă să stea 30 de minute.Hârtiile pentru brioşe se aşează în tava de copt şi se aşează bile mici de aluat în ele. Coaceţi aprox.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare:   Marţipanul cu miere se freacă cu unt până avem o compoziţie pufoasă. Se adaugă zahărul Cristallino, zahărul vanilat, uleiul de lămâie şi oul. Faina se amestecă cu praful de copt şi amidonul de porumb şi se adaugă în aluat. Dacă aluatul lipeşte, lăsaţi-l scurt la rece. Se presară suprafaţa de lucru cu făină şi se întinde aluatul subţire.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Cerneţi făina pe suprafaţa de lucru. Se macină sâmburii de caise şi se amestecă cu făina, zahărul şi sarea. Faceţi o adâncitură în mijloc şi puneţi oul, iar pe margine distribuiţi untul tăiat în bucăţele.  Se frământă repede toate ingredientele şi se pun o oră la rece. Întindeţi aluatul în porţii pe o suprafaţă bine tapetată cu faină şi decupaţi…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Untul sau margarina Prima se bat spumă împreună cu mixtura din mere şi pere şi sare. Se adaugă făina şi alunele. Aluatul se acoperă şi se lăsa o oră la frigider. Se formează bile mici şi se aşează pe tava pregătită. Apăsaţi în fiecare prăjitură câte o adâncitură şi umpleţi-o cu gem de cireşe. Se coace 15 min la…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Fisticul se decojeşte şi se toacă mărunt, orangeatul se taie cubuleţe, iar ciocolata se rade. Untul se frământă împreună cu marţipanul cu miere, iar apoi se adaugă coaja de portocale, fisticul şi ciocolata şi se amestecă bine. Dina ceastă compoziţia se formează bile mici.   Se amestecă cacao, miere, frişcă şi apă până se omogenizează. Topiţi unsoarea de cocos…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Preparare: Încingeţi cuptorul la 190°C. Amestecaţi faina si praful de copt. Margarină se adaugă în bucăţi mici şi se frământă. Se taie caisele, se adaugă zahărul din trestie, gemul amestec şi se omogenizează bine. Se bate oul şi se frământă totul.  Aluatul se toarnă în hârtiile pentru brioşe sau în nişele unei tăvi speciale de brioşe, care trebuie unse în…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Timp de preparare: 20 min Preparare: Albuşurile de ou se bat spumă şi se adaugă zahărul pudră. Nucile de Macadamia tocate fin se amestecă cu făină, merişor şi coajă de lămâie şi se adaugă în crema Macadamia. Albuşul bătut spumă se amestecă cu atenţie în compoziţie. Formele de hârtie se pun în tava specială pentru brioşe şi se distribuie aluatul…
Page 1 of 6