Parteneri

Magazine bio

In magazinele partenere gasiti alimente bio la cele mai accesibile preturi si cea mai buna calitate.

One World Award

Supa bio

Supa bio (38)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Preparare: se înmoaie fasolea Pinto peste noapte. Fasolea albă se fierbe cu o frunză de dafin, se scurge şi se lasă la scurs.   Legumele şi usturoiul se sotează în ulei de măsline. Se adaugă pasta de tomate, se prăjeşte scurt şi se stinge cu sosul de roşii şi cu două căni de apa. Se adaugă fasolea,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
8 porţii Preparare: Se curăţă cartofii şi se taie în cuburi mici. Se taie usturoiul mărunt şi se căleşte împreună cu cartofii în untul încins. Se stinge cu supă de legume şi se pun la foc mediu timp de aproximativ 15 minute. O legătură de ierburi aromatice se pun  deoparte pentru ornament. Restul ierburilor aromatice se taie fin şi se…
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
4 porţii Preparare: Lintea Beluga se lasă la macerat peste noapte. Se încinge untul într-o cratiţă mare şi se călesc cubuleţele de ceapa la foc mic până devin maro-aurii. Adăugaţi condimentele şi căliţi-le, amestecând continuu, până când au eliberat toată aroma lor. Lintea scursă se pune în tigaie şi se amestecă cu condimente.Se adaugă apa şi se pune la fiert.…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Se fierbe apa într-un vas pentru fondue, se adaugă cuburile de supă de legume şi se dizolvă. Garnitură: orez Basmati sau pâine albă şi de ex: sos pesto, sos cocktail, sos din miere-muştar-curry  (vezi pagina cu reţete de la Rapunzel la rubrica "Creme şi sosuri") sau sos Roquefort. Vezi secţiunea sosuri.   Produse RAPUNZEL utilizate: cub de…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
6 porţii Preparare: Năutul şi fasolea se înmoaie peste noapte în apă rece. A doua zi se fierb cu capac în 2 litri de apă şi se ia din când în când spuma. După 2 ore se condimentează cu sare şi se fierb încă 15 minute. Între timp se decojeşte ceapa şi se taie pe lungime în sferturi, se decojeşte…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 porţii Preparare: Fasolea se fierbe 10 min. într-o cantitate suficientă de apă clocotită fără acidifiant. Se fierbe aproximativ 35 minute, apoi se scurge. Se căleşte ceapa în grăsime, apoi se adaugă ardeii, morcovii şi fasolea. Se condimentează cu sare şi se fierbe 4 minute. Scorţişoara, roşiile, apa de la fasole cu cimbru şi shoyu se fierb 10 min. la…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 porţii Preparare: Dizolvaţi supa clară în apă şi încălziţi-o până la punctul de fierbere. Căliţi ceapa în ulei de măsline şi presăraţi putina sare de mare deasupra. Adăugaţi prazul, morcovii, ţelina si arpagicul verde şi mai căliţi-le puţin. Turnaţi supa fierbinte peste legume, adăugaţi dafinul şi ierburile şi puneţi totul la fiert. Se fierbe la foc mic circa 10…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii Preparare: Se curăţă ceapa, morcovii, feniculul, dovleceii şi ţelina şi se taie cubuleţe. Se decojesc roşiile, se scot sâmburii şi se taie cubuleţe. Se taie căţelul de usturoi. Se scurge fasole alba.   Ceapa cubuleţe, morcovii, feniculul, ţelina şi usturoiul tocat se călesc în ulei de măsline. Apoi se completează  cu un litru de apă şi se adaugă…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 porţii Preparare: Se curăţă morcovii şi se taie cubuleţe. Se curăţă portocala de coajă şi se taie file: fileurile se taie între membrane şi se captează sucul.Se pune lintea într-o strecurătoare şi se clăteşte. Se curăţă haşmele şi se taie mărunt. Cuburile de haşme se călesc în ulei până când devin sticloase, se adăugă curry şi se mai călesc…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
4 porţii Preparare: Cubul de supă de legume se pune cu apa la fiert. Cu un tel se amestecă în apă şpelta măcinată şi se lasă 15 min. să se umfle la foc mic amestecând din când în când. Se amestecă gălbenuşurile de ou cu smântână şi se toarnă în supă. La final se adaugă ierburile şi untul. Se serveşte…
Page 1 of 4