Mousse cu felii de portocale bio

Aperitive

 Mousse cu felii de portocale bio

rețetă bio publicată la 05.06.2022

Rețetă aperitive mousse cu felii de portocale bio.

Ingrediente mousse cu felii de portocale bio

Ingrediente

Pentru decorare: Felii de portocale, scorțișoară și crenguțe de rozmarin

Mod de preparare mousse cu felii de portocale bio

Se prepară cozonacul bio cu margarină și apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se lasă să se răcească. Apoi se pune aquafaba într-o cratiță mică și se reduce la foc mediu până când rămân doar 90 ml și se lasă să se răcească. Între timp, filetați portocala și bateți frișca vegană până când devine tare. Când aquafaba este rece, se bate cu praful de copt și zeama de lămâie până când devine tare și ușor lucioasă. Apoi se încorporează frișca tare, zahărul pudră, vanilia, coaja de portocală, aroma de migdale amare și scorțișoara.

Se umplu mai întâi paharele de desert cu amestecul Stollen, se acoperă cu fileuri de portocală și în final se umple cu mousse Stollen.

Se lasă la frigider peste noapte sau cel puțin o oră și apoi se decorează.

La rețeta mousse cu felii de portocale bio am folosit

Praf de copt eco fara gluten

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs
Suc de lamaie bio

Suc de lamaie bio

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie ecologica

Pudra de Bourbon vanilie ecologica

vezi produs
Scortisoara de Ceylon macinata bio

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs