Mousse cu felii de portocale bio

Aperitive

Ingrediente:

Ingrediente

Pentru decorare: Felii de portocale, scorțișoară și crenguțe de rozmarin

Se prepară cozonacul bio cu margarină și apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se lasă să se răcească. Apoi se pune aquafaba într-o cratiță mică și se reduce la foc mediu până când rămân doar 90 ml și se lasă să se răcească. Între timp, filetați portocala și bateți frișca vegană până când devine tare. Când aquafaba este rece, se bate cu praful de copt și zeama de lămâie până când devine tare și ușor lucioasă. Apoi se încorporează frișca tare, zahărul pudră, vanilia, coaja de portocală, aroma de migdale amare și scorțișoara.

Se umplu mai întâi paharele de desert cu amestecul Stollen, se acoperă cu fileuri de portocală și în final se umple cu mousse Stollen.

Se lasă la frigider peste noapte sau cel puțin o oră și apoi se decorează.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Mousse cu felii de portocale bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie ecologica

vezi produs

Zahar pudra ecologic

vezi produs

Suc de lamaie bio

vezi produs