Paine bio cu banane

Aperitive

 Paine bio cu banane

rețetă bio publicată la 12.11.2021

Rețetă aperitive paine bio cu banane.

Ingrediente paine bio cu banane

Ingrediente:

Topping

Mod de preparare paine bio cu banane

Preincalziti cuptorul la 175C si tapetati o tigaie cu hartie de copt. Curatati bananele bio, puneti-le intr-un castron si zdrobiti-le grosier cu o furculita, astfel incat sa ramana bucati mici. Apoi adaugati laptele de migdale, uleiul de cocos si zeama de lamaie in castron si amestecati bine.

Cerneti faina de spelta bio cu faina de porumb si praful de copt. Acum adaugati toate celelalte ingrediente: zahar din trestie, alune, coji de psyllium bio Vita Trend, scortisoara, praf de curcuma organic si sare si amestecati bine pana se formeaza un aluat cremos.

Se toarna aluatul in tigaie, se orneaza cu chisuri de ciocolata si nucile tocate si se coace la cuptor 30 minute pe gratarul din mijloc.

Dupa timpul de coacere, scoateti painea din cuptor si lasati-o sa se raceasca.

La rețeta paine bio cu banane am folosit

Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Faina de porumb bio fara gluten Demeter

Faina de porumb bio fara gluten Demeter

vezi produs
Zahar brut din trestie Demeter

Zahar brut din trestie Demeter

vezi produs
Alune de pădure bio demeter

Alune de pădure bio demeter

vezi produs
Praf de copt ecologic

Praf de copt ecologic

vezi produs
Ulei de cocos bio virgin

Ulei de cocos bio virgin

vezi produs
Bautura de migdale fara gluten

Bautura de migdale fara gluten

vezi produs
Scortisoara macinata

Scortisoara macinata

vezi produs
Curcuma bio macinata dennree

Curcuma bio macinata dennree

vezi produs
Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

vezi produs