Rulouri bio cu pesto, rosii si masline

Aperitive

 Rulouri bio cu pesto, rosii si masline

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă aperitive rulouri bio cu pesto, rosii si masline.

Ingrediente rulouri bio cu pesto, rosii si masline

pentru 4-6 persoane

Pentru umplutură:

Mod de preparare rulouri bio cu pesto, rosii si masline

Drojdia bio se dizolvă în apă călduţă, se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă. Toate ingredientele se amestecă cu paletele pentru aluat de la mixer. Frământăm un aluat de consistenţă medie, îl acoperim şi îl lăsăm 1 oră la dospit. Apoi întindem aluatul sub forma unui dreptunghi (40 x 30 cm) pe suprafaţa de lucru tapetată cu faină. Se scurg roşiile uscate şi feliile de măsline bio, se taie în bucăţi mici şi distribuie pe pesto. Se presară cu brânză pentru paste, se rulează şi se aşează într-o tavă pe o hârtie de copt, cu locul de îmbinare în jos.

Se coace 30 de minute la 200°C. Are un gust foarte bun cald, dar şi rece.

Se poate congela foarte bine.

Cum se utilizează pesto - sfaturi:
Pentru a obţine rapid o cremă de uns pe pâine: se amestecă crema de brânză Rapunzel cu pesto
Pentru diversificarea sosului pentru salte: adăugaţi 1 linguriţă de pesto în dressing.

La rețeta rulouri bio cu pesto, rosii si masline am folosit

Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Condiment bio pentru pizza

Condiment bio pentru pizza

vezi produs
Ulei de masline extravirgin

Ulei de masline extravirgin

vezi produs
Pesto Siciliano Bio

Pesto Siciliano Bio

vezi produs
Rosii uscate in ulei de masline Rapunzel

Rosii uscate in ulei de masline Rapunzel

vezi produs
Masline bio feliate pentru pizza si salate

Masline bio feliate pentru pizza si salate

vezi produs