Salată de avocado cu umplutură de quinoa

Aperitive

Ingrediente:

2 porţii

  • 2 avocado coapte
  •  80g quinoa roşie RAPUNZEL
  • 250 ml de apă
  • 50 g brânză de vaci degresată
  • 100g brânză feta cubuleţe
  • ulei de citrice cu măsline Citrolive 
  • sare cu ierburi
  • ardei roşu pentru ornat

Preparare:

Quinoa se fierbe într-o oală cu capac aprox. 20 min în 250 ml de apă. Se lasă pe plită stinsă 5 minute la umflat şi apoi se ia capacul pentru a se răci. Între timp se taie avocado în jumătate, se scoate miezul şi se taie cubuleţe. Se amestecă cubuleţele de avocado, brânza feta şi brânza de vaci şi se condimentează cu sare Asia şi ulei de citrice Citrolive. Compoziţia se umple în jumătăţile de avocado şi se decorează cu fâşii de ardei.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Salată de avocado cu umplutură de quinoa de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Quinoa rosie bio

vezi produs

Sare iodată de condimentat cu 15% ierburi şi legume

vezi produs