Tarta BIO vagana Quiche Lorraine

Aperitive

 Tarta BIO vagana Quiche Lorraine

rețetă bio publicată la 30.07.2021

Rețetă aperitive tarta bio vagana quiche lorraine.

Ingrediente tarta bio vagana quiche lorraine

Mod de preparare tarta bio vagana quiche lorraine

Se pune sfarmatura de caju bio in apa si se lasa la inmuiat 1 ora. Acest pas poate fi sarit dar daca se face umplutura va deveni cremoasa. Daca nu este timp pentru preparare , se mai adauga 3-4 linguri in plus de apa. Prazul se taie in rondele si tofu in bucatele mici dupa care se calesc intr-o tigaie. Dupa ce sunt calite se pun deoparte ca sa se raceasca.

Musul de caju se amesteca cu restul ingredientelor, se mixeaza pana se obtine o pasta cremoasa. Se ia foietajul si se intinde dupa care se taie in sub forma unui patrat mare si doua patrate mai mici. Patratele mai mici se taie in fasii. Patratul mai mare se intinde si i se da o forma de tarta.

Cu ajutorul fasiilor se formeaza o rama la patratul mare. Dupa ce i s-a dat forma stabilita se umple cu umplutura mixata, se introduce la cuptor pentru 25-30 minute la 200 grade.

La rețeta tarta bio vagana quiche lorraine am folosit

Sfărâmătură caju mare HIH

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs
Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

vezi produs
Fulgi de drojdie bio

Fulgi de drojdie bio

vezi produs
Praf de copt ecologic

Praf de copt ecologic

vezi produs
Curcuma bio macinata dennree

Curcuma bio macinata dennree

vezi produs
Flori de sare naturala

Flori de sare naturala

vezi produs
Piper bio negru macinat

Piper bio negru macinat

vezi produs
Nucsoara bio intreaga

Nucsoara bio intreaga

vezi produs