Brownies cu fulgi de ovaz caramelizati
rețetă bio publicată la 07.05.2025
Rețetă aperitive brownies cu fulgi de ovaz caramelizati.
Ingrediente brownies cu fulgi de ovaz caramelizati
Mod de preparare brownies cu fulgi de ovaz caramelizati
- Se coace brownies, într-o formă de 20x20 cm, conform indicaților de pe pachet și se lasă la răcit în formă.
- Se adaugă zahăr într-o tigaie antiaderentă, se amestecă cu o lingură de lemn, până când se încălzește și devine lichid. Când zahărul are o culoare maro aurie, se ia tigaia de pe foc.
- Încorporați cu grijă untul și smântâna, deoarece zahărul este fierbinte și poate să stropească din tigaie.
- Se pune din nou pe foc și se încălzește întregul amestec, până când devine lichid. Amestecați fulgii de ovăz și turnați masa peste brownie.
- Lăsați să se răcească, timp de o oră, după care se poate scoate din formă și să se taie.