Brownies cu fulgi de ovaz caramelizati

Aperitive

 Brownies cu fulgi de ovaz caramelizati

rețetă bio publicată la 07.05.2025

Rețetă aperitive brownies cu fulgi de ovaz caramelizati.

Ingrediente brownies cu fulgi de ovaz caramelizati

Mod de preparare brownies cu fulgi de ovaz caramelizati

  1. Se coace brownies, într-o formă de 20x20 cm, conform indicaților de pe pachet și se lasă la răcit în formă.
  2. Se adaugă zahăr într-o tigaie antiaderentă, se amestecă cu o lingură de lemn, până când se încălzește și devine lichid. Când zahărul are o culoare maro aurie, se ia tigaia de pe foc.
  3. Încorporați cu grijă untul și smântâna, deoarece zahărul este fierbinte și poate să stropească din tigaie.
  4. Se pune din nou pe foc și se încălzește întregul amestec, până când devine lichid. Amestecați fulgii de ovăz și turnați masa peste brownie.
  5. Lăsați să se răcească, timp de o oră, după care se poate scoate din formă și să se taie.

La rețeta brownies cu fulgi de ovaz caramelizati am folosit

Fulgi mari de ovaz fara gluten

Fulgi mari de ovaz fara gluten

vezi produs
Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Zahar vanilat Bourbon bio

Zahar vanilat Bourbon bio

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs