Caviar de amarant pe pâine integrală

Aperitive

 Caviar de amarant pe pâine integrală

rețetă bio publicată la 23.04.2025

Rețetă aperitive caviar de amarant pe pâine integrală.

Ingrediente caviar de amarant pe pâine integrală

Mod de preparare caviar de amarant pe pâine integrală

  1. Se pune amarantul la fiert, la foc mediu, într-o oală acoperită timp de  20-25 de minute.
  2. Se ia de pe foc, se sărează ușor și se lasă deoparte timp de 10 minute.
  3. Amestecați algele și sucul de lămâie cu amarantul. Puneți felile de avocado peste și condimentați.
  4. Se pune câte o lingură de smântână vegetală pe fiecare felie de pâine, se presară amarant și se adaugă ridichile.

POFTĂ BUNĂ !

La rețeta caviar de amarant pe pâine integrală am folosit

Amarant ecologic

Amarant ecologic

vezi produs
Sare de mare neiodata grunjoasa

Sare de mare neiodata grunjoasa

vezi produs
Suc de lamaie bio

Suc de lamaie bio

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Boia de ardei dulce ecologica

Boia de ardei dulce ecologica

vezi produs
Seminte de ridiche bio pentru germinat

Seminte de ridiche bio pentru germinat

vezi produs