Crochete bio de broccoli si migdale

Aperitive

 Crochete bio de broccoli si migdale

rețetă bio publicată la 01.05.2024

Rețetă aperitive crochete bio de broccoli si migdale.

Ingrediente crochete bio de broccoli si migdale

Pentru 4 persoane

Mod de preparare crochete bio de broccoli si migdale

Gatiti cartofii bio in apa sarata timp de aproximativ 20 de minute. Separati floarea de broccoli de tulpina si gatiti cu cartofii putin mai tarziu. Se scurge si se lasa sa se raceasca timp de cel putin 30 de minute.

Se amesteca cartofii si broccoli cu pasta de migdale si faina si se zdobesc cu un zdrobitor manual pentru cartofi. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara.

Pe o farfurie intinsa puneti pesmet. Dintr-o lingura de continut de cartofi si broccoli veti obtine cate o crocheta pe care o treceti prin pesmet apoi o frigeti intr-o tigaie cu ulei de coacere si prajit.
Crochetele se prajesc pana se obtine o culoare maro-aurie si se serveste cu salata si sos.

La rețeta crochete bio de broccoli si migdale am folosit

Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs
Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Nucsoara macinata bio

Nucsoara macinata bio

vezi produs
Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

vezi produs