Focaccia mediterana cu faina de lupin bio

Aperitive

 Focaccia mediterana cu faina de lupin bio

rețetă bio publicată la 04.09.2024

Rețetă aperitive focaccia mediterana cu faina de lupin bio.

Ingrediente focaccia mediterana cu faina de lupin bio

Pentru aproximativ 4 persoane

Mod de preparare focaccia mediterana cu faina de lupin bio

Preincalziti cuptorul. Se topeste untul si se lasa sa se raceasca. Se amesteca faina de lupin bio, semintele de psyllium, jumatate de lingura de sare si praful de copt ecologic. Separati ouale si bateti albusurile de ou. Se amesteca galbenusul de ou si apa minerala pana se omogenizeaza si se adauga untul lichid. Se adauga amestecul de faina la acest continut. Cu jumatate din albusurile de ou amestecati  usor de sub aluat si cu cealalta jumatate se amesteca normal.

Intr-o tava puneti foaie de copt si adaugati aluatul. Distribuiti uniform rosiile cherry, maslinele si ierburile. Coaceti focaccia la aer circulant de 150° C timp de aproximativ 25-30 minute. Apoi, lasati sa se raceasca complet pentru a servi.

La rețeta focaccia mediterana cu faina de lupin bio am folosit

Faina de lupini bio

Faina de lupini bio

vezi produs
Seminte de psyllium bio

Seminte de psyllium bio

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Praf de copt ecologic fara fosfati

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs
Masline bio Kalamata, violet, fără sâmburi, în saramură

Masline bio Kalamata, violet, fără sâmburi, în saramură

vezi produs
Amestec de condimente Italian

Amestec de condimente Italian

vezi produs