Hummus cu migdale și brocoli

Aperitive

 Hummus cu migdale și brocoli

rețetă bio publicată la 23.05.2025

Rețetă aperitive hummus cu migdale și brocoli.

Ingrediente hummus cu migdale și brocoli

  • 1 sfeclă roșie
  • 2 căței de usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • 2 doze de năut
  • 1 borcan pastă tartinabilă de migdale și brocoli
  • 1 lingură de suc de lămâie

Mod de preparare hummus cu migdale și brocoli

  1. Se taie sfecla roșie în 3 bucăți mari. Condimentați-le cu usturoi, adăugați ulei de măsline și sare.
  2. Puneți bucățile de sfeclă într-o pungă de copt și introduceți-le în cuptorul preîncălzit (170°C ) pentru cca. 30 de minute.
  3. Scurgeți năutul și păstrați apa din conservă.
  4. Introduceți într-un blender sfecla, năutul, pasta de migdale și brocoli, 2 căței de usturoi, o lingură de suc de lămâie, cinci linguri de ulei de măsline și blendați, până când se obține un piure fin.
  5. Se adaugă sare, după gust. Dacă este cazul se mai adaugă aquafaba (apa din conservă). Se servește cu biscuiți de spelta și cu legume.

POFTĂ BUNĂ!

La rețeta hummus cu migdale și brocoli am folosit

Ulei bio de floarea soarelui virgin

Ulei bio de floarea soarelui virgin

vezi produs
Sare de mare neiodata grunjoasa

Sare de mare neiodata grunjoasa

vezi produs
Naut bio la conserva

Naut bio la conserva

vezi produs