Naut bio crocant

Aperitive

 Naut bio crocant

rețetă bio publicată la 13.05.2024

Rețetă aperitive naut bio crocant.

Ingrediente naut bio crocant

Mod de preparare naut bio crocant

Scurgeți năutul bio și spălați-l scurt.
Se așază pe un prosop de bucătărie și se usucă cu grijă sau se lasă să se usuce puțin.
Amestecați năutul cu uleiul de măsline, sarea și condimentele într-un bol.
Se întinde pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Se coace la 180°C timp de 30-40 de minute, întorcându-le regulat.

Sfat: delicios ca topping pe salate!

La rețeta naut bio crocant am folosit

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

vezi produs
Naut bio la borcan

Naut bio la borcan

vezi produs
Sare de mare fina neiodata

Sare de mare fina neiodata

vezi produs
Mix de condimente bio curry clasic

Mix de condimente bio curry clasic

vezi produs