Rulouri de primăvară cu quinoa

Aperitive

 Rulouri de primăvară cu quinoa

rețetă bio publicată la 05.03.2025

Rețetă aperitive rulouri de primăvară cu quinoa.

Ingrediente rulouri de primăvară cu quinoa

Mod de preparare rulouri de primăvară cu quinoa

  1. Fierbeți quinoa în cca. 200 ml de apă fierbinte, timp de cca. 15-20 min, până când este absorbită apa.
  2. Mango se taie în felii lungi și se decojește. Se scoate sâmburele de la avocado, se decojește și se taie în felii.
  3. Se spală și se taie în mărunt frunzele de salată și cele de varză roșie.
  4. Introduceți foile de orez în apă călduță, timp de câteva secunde.
  5. Întindeți-le pe un blat de bucătărie.
  6. Pe mijlocul fiecărei foi de orez se va pune, câte 1-2 bucăți de varză și salată Romaine și câte o lingură de quinoa.
  7. Aduceți jumătatea de jos a foi de orez peste ingredientele, puse în mjloc, și uniți marignile.
  8. Rulați foaia de orez ca să încercați să închideți ruloul. La final mai puteți presăra niște susuan. 
  9. Pentru obținerea sosului nu este nevoie decât să amestecați toate ingredientele.

Important! A nu se lăsa foile de orez prea mult în apă, altfel nu se vor închide bine.

La rețeta rulouri de primăvară cu quinoa am folosit

Sirop de artar grad A cu gust fin

Sirop de artar grad A cu gust fin

vezi produs
Quinoa ecologica

Quinoa ecologica

vezi produs
Amestec de legume bio pentru supa clara fara drojdie

Amestec de legume bio pentru supa clara fara drojdie

vezi produs
Susan necojit bio 500g

Susan necojit bio 500g

vezi produs
Foi de orez bio

Foi de orez bio

vezi produs
Unt de arahide cremos, vegan

Unt de arahide cremos, vegan

vezi produs
Sos de soia Shoyu

Sos de soia Shoyu

vezi produs