Salată caldă de couscous și linte

Aperitive

 Salată caldă de couscous și linte

rețetă bio publicată la 25.04.2025

Rețetă aperitive salată caldă de couscous și linte.

Ingrediente salată caldă de couscous și linte

  • 2 vârfuri de cuțit de sare
  • 12 linguri de ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • 2 vârfuri de cuțit de piper
  • 500 de grame amestec (de couscous cu linte Gourmet
  • 400de grame de iaurt grecesc
  • 2 lămâi
  • 2 linguri de pătrunjel tocat
  • 2 linguri  de mentă tocată
  • 2 mâini pline de roșii cherry
  • 2 mâini pline frunze de spanac baby

 

Mod de preparare salată caldă de couscous și linte

  1. Preparați lintea couscous-ul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Rafinați iaurtul cu 1-2 linguri de ulei de măsline, sre, piper, cu jumătate din căței de usturoi zdrobiți și cu 1 lingură de ulei de măsline.
  3. Împărțiți iaurtul uniform pe două farfurii.
  4. Adăugați frunze de spanac pe ambele farfurii.
  5. Tăiați roșiile în sferturi, tocați ierburile aromatice fin și amestecați-le cu lintea și cu couscous-ul.
  6. Se asezonează cu sare, piper și se pune în cele 2 farfurii.

 POFTĂ BUNĂ !

La rețeta salată caldă de couscous și linte am folosit

Sare de mare bio fina neiodata

Sare de mare bio fina neiodata

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs
Cous cous

Cous cous

vezi produs
Linte gourmet bio maro

Linte gourmet bio maro

vezi produs