Salată caldă de couscous și linte
rețetă bio publicată la 25.04.2025
Rețetă aperitive salată caldă de couscous și linte.
Ingrediente salată caldă de couscous și linte
- 2 vârfuri de cuțit de sare
- 12 linguri de ulei de măsline
- 2 căței de usturoi
- 2 vârfuri de cuțit de piper
- 500 de grame amestec (de couscous cu linte Gourmet)
- 400de grame de iaurt grecesc
- 2 lămâi
- 2 linguri de pătrunjel tocat
- 2 linguri de mentă tocată
- 2 mâini pline de roșii cherry
- 2 mâini pline frunze de spanac baby
Mod de preparare salată caldă de couscous și linte
- Preparați lintea couscous-ul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Rafinați iaurtul cu 1-2 linguri de ulei de măsline, sre, piper, cu jumătate din căței de usturoi zdrobiți și cu 1 lingură de ulei de măsline.
- Împărțiți iaurtul uniform pe două farfurii.
- Adăugați frunze de spanac pe ambele farfurii.
- Tăiați roșiile în sferturi, tocați ierburile aromatice fin și amestecați-le cu lintea și cu couscous-ul.
- Se asezonează cu sare, piper și se pune în cele 2 farfurii.
POFTĂ BUNĂ !