Salată de năut cu roșii uscate
rețetă bio publicată la 14.04.2025
Rețetă aperitive salată de năut cu roșii uscate.
Ingrediente salată de năut cu roșii uscate
- 1 cutie de boabe de năut
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 ceapă roșie tocată mărunt
- 50 g de roșii uscate Rapunzel, tocat mărunt
- 1/2 de ardei roșu tăiat în solzișori
- sare
- piper
- ulei de măsline
- castravete
Mod de preparare salată de năut cu roșii uscate
- Turnați apă clocotită peste roșiile uscate și lăsați-le la înmuiat, într-un castron, timp de 5 minute.
- Tăiați ceapa, ardeiul, castravetele și pătrunjelul. Se amestecă totul într-un castron cu năut, sare, piper și ulei de măsline.
- Se poate savura ca salată sau ca garnitură.
POFTĂ BUNĂ !