Salată de năut cu roșii uscate

Aperitive

 Salată de năut cu roșii uscate

rețetă bio publicată la 14.04.2025

Rețetă aperitive salată de năut cu roșii uscate.

Ingrediente salată de năut cu roșii uscate

  • 1 cutie de boabe de năut
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 ceapă roșie tocată mărunt
  • 50 g de roșii uscate Rapunzel, tocat mărunt
  • 1/2 de ardei roșu tăiat în solzișori
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • castravete

Mod de preparare salată de năut cu roșii uscate

  1. Turnați apă clocotită peste roșiile uscate și lăsați-le la înmuiat, într-un castron, timp de 5 minute.
  2. Tăiați ceapa, ardeiul, castravetele și pătrunjelul. Se amestecă totul într-un castron cu năut,  sare, piper și ulei de măsline.
  3. Se poate savura ca salată sau ca garnitură. 

POFTĂ BUNĂ !

La rețeta salată de năut cu roșii uscate am folosit

Rețete cu ingrediente comune