Supă cremă de spanac și usturoi
rețetă bio publicată la 14.05.2025
Rețetă aperitive supă cremă de spanac și usturoi.
Ingrediente supă cremă de spanac și usturoi
Mod de preparare supă cremă de spanac și usturoi
- Curățați ceapa și tăiați-o în cubulețe. Încălziți niște ulei într-o oală și căliți ceapa, până când aceasta devine transparentă.
- Spălați spanacul și adăugați-l treptat în oală, amestecați și pe măsură ce își reduce volumul.
- Se adaugă pateul de usturoi sălbatic peste spanac și amestecați totul bine. Stoarceți 1/2 de lâmâie și adaugați sucul, împreună cu băutura vegetală de cocos.
- Se fierbe totul pentru scurt timp și se mixează până la omogenizare, folosind un blender cu picior, până când se obține o masă omogenă și cremoasă.
- Se mai adaugă sare sau amestec de bază din legume pentru supă. Mai puteți adăuga crutoane, cresson sau sâmburi de pin.