Tacos mexican cu chilli si caju
rețetă bio publicată la 10.03.2025
Rețetă aperitive tacos mexican cu chilli si caju.
Ingrediente tacos mexican cu chilli si caju
Mod de preparare tacos mexican cu chilli si caju
- Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se adaugă pasta de roșii, sarea, piperul, boiaua de ardei și chimionul, după care se gustă.
- Zdrobiți avocado, folosind o furculiță, adăugați sare și piper.
- Tăiați legumele mărunt și scurgeți porumbul și fasolea.
- Adăugați într-o oală, sosul vegan de caju și băutura vegetală de soia, amestecând energic cu un tel. Se fierbe pe foc mediu spre mare, amestecând continuu, până când sosul începe să se îngroașe.
- Umpleți foile de tacos cu varinta vegană de carne tocată, cu legume, cu sosul cald de caju și după gustul dumneavoastră cu ardei jalapenos și coriandru proaspăt.