Tacos mexican cu chilli si caju

Aperitive

 Tacos mexican cu chilli si caju

rețetă bio publicată la 10.03.2025

Rețetă aperitive tacos mexican cu chilli si caju.

Ingrediente tacos mexican cu chilli si caju

Mod de preparare tacos mexican cu chilli si caju

  1. Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se adaugă pasta de roșii, sarea, piperul, boiaua de ardei și chimionul, după care se gustă.
  2. Zdrobiți avocado, folosind o furculiță, adăugați sare și piper.
  3. Tăiați legumele mărunt și scurgeți porumbul și fasolea.
  4. Adăugați într-o oală, sosul vegan de caju și băutura vegetală de soia, amestecând energic cu un tel. Se fierbe pe foc mediu spre mare, amestecând continuu, până când sosul începe să se îngroașe.
  5. Umpleți foile de tacos cu varinta vegană de carne tocată, cu legume, cu sosul cald de caju și după gustul dumneavoastră cu ardei jalapenos și coriandru proaspăt.

La rețeta tacos mexican cu chilli si caju am folosit

Bautura de soia Natur

Bautura de soia Natur

vezi produs
Fasole Kidney bio la borcan

Fasole Kidney bio la borcan

vezi produs
Porumb bio dulce la conserva

Porumb bio dulce la conserva

vezi produs
Pastă de tomate bio 22%  200g

Pastă de tomate bio 22% 200g

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs
Chimion bio macinat

Chimion bio macinat

vezi produs
Boia bio de ardei dulce

Boia bio de ardei dulce

vezi produs