Crema de caise bio

Creme și sosuri

Ingrediente:

Preparare: se taie caisele bio şi se înmoaie peste noapte în suc de portocale. Este indicat, să se ţină la frigider. A doua zi se toacă mărunt, împreună cu sucul şi cu curmalele. Se adaugă şi gemul de alune de pădure, astfel încât să obţinem o pastă. Asezonaţi cu scorţişoară, coajă de lămâie şi vanilie. Perioada de valabilitate: ca. 7-8 zile.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Crema de caise bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta bio de alune

vezi produs

Pasta de migdale bio

vezi produs

Caise bio intregi dulci

vezi produs

Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour

vezi produs

Scortisoara macinata

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs