Crema de caise bio

Creme și sosuri

 Crema de caise bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă creme și sosuri crema de caise bio.

Ingrediente crema de caise bio

Mod de preparare crema de caise bio

Se taie caisele bio şi se înmoaie peste noapte în suc de portocale. Este indicat, să se ţină la frigider. A doua zi se toacă mărunt, împreună cu sucul şi cu curmalele. Se adaugă şi gemul de alune de pădure, astfel încât să obţinem o pastă. Asezonaţi cu scorţişoară, coajă de lămâie şi vanilie. Perioada de valabilitate: ca. 7-8 zile.

La rețeta crema de caise bio am folosit

Caise bio intregi dulci

Caise bio intregi dulci

vezi produs
Pasta bio de alune

Pasta bio de alune

vezi produs
Pasta de migdale bio

Pasta de migdale bio

vezi produs
Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour

Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour

vezi produs
Scortisoara macinata

Scortisoara macinata

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs