Crema de hrisca cu piure de mango bio

Creme și sosuri

 Crema de hrisca cu piure de mango bio

rețetă bio publicată la 22.10.2021

Rețetă creme și sosuri crema de hrisca cu piure de mango bio.

Ingrediente crema de hrisca cu piure de mango bio

Pentru 2 portii:

Mod de preparare crema de hrisca cu piure de mango bio

Clatiti hrisca bio si inmuiati-o in multa apa rece timp de cel putin 3 ore sau peste noapte.
Scurgeti hrisca, apoi clatiti-o din nou bine. Topiti untul de cocos intr-o cratita la o temperatura scazuta. Stoarceti sucul portocalei ecologice. Amestecati hrisca, untul de cocos topit, sucul de portocala, vanilia si sarea pana obtineti un amestec fin dupa care indulciti-l cu sirop de agave.

Curatati mangoul, si taiati-l in forma de cubulete, apoi amestecati-l cu 2 linguri de apa pana obtineti un piure. Acum adaugati crema de hrisca si piureul de mango alternativ in doua pahare. Deasupra umpluturii puneti chipuri de cocos prajite si sunt gata de servire.

La rețeta crema de hrisca cu piure de mango bio am folosit

Hrisca bio

Hrisca bio

vezi produs
Unsoare de cocos bio

Unsoare de cocos bio

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie ecologica

Pudra de Bourbon vanilie ecologica

vezi produs
Sirop de agave ecologic

Sirop de agave ecologic

vezi produs
Chipsuri de cocos bio prajite

Chipsuri de cocos bio prajite

vezi produs