Fondue chinezesc, vegetarian si simplu

Creme și sosuri

 Fondue chinezesc, vegetarian si simplu

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă creme și sosuri fondue chinezesc, vegetarian si simplu.

Ingrediente fondue chinezesc, vegetarian si simplu

pentru fondue:

Mod de preparare fondue chinezesc, vegetarian si simplu

Se fierbe apa într-un vas pentru fondue, se adaugă cuburile de supă de legume şi se dizolvă.

Garnitură: orez Basmati sau pâine albă şi de ex: sos pesto, sos cocktail, sos din miere-muştar-curry  (vezi pagina cu reţete de la Biogama la rubrica "Pesto") sau sos Roquefort. Vezi secţiunea sosuri.

Pentru fondue chinezesc puteţi folosi legume diferite, în funcţie de gust, cum ar fi de exemplu: broccoli, dovlecel, ciuperci, ceapă verde, ardei.

Pentru: 4 porţii

La rețeta fondue chinezesc, vegetarian si simplu am folosit

Rețete cu ingrediente comune