Fondue chinezesc, vegetarian si simplu

Creme și sosuri

Ingrediente:

pentru fondue:

4 porţii

Preparare: Se fierbe apa într-un vas pentru fondue, se adaugă cuburile de supă de legume şi se dizolvă.

Garnitură: orez Basmati sau pâine albă şi de ex: sos pesto, sos cocktail, sos din miere-muştar-curry  (vezi pagina cu reţete de la Biogama la rubrica "Pesto") sau sos Roquefort. Vezi secţiunea sosuri.

Pentru fondue chinezesc puteţi folosi legume diferite, în funcţie de gust, cum ar fi de exemplu: broccoli, dovlecel, ciuperci, ceapă verde, ardei

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Fondue chinezesc, vegetarian si simplu de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Cuburi de supă de legume original

vezi produs

Cuburi de supă de legume cu ierburi

vezi produs