Gem de caise bio

Creme și sosuri

Ingrediente:

2 porţii

Rezultă aproximativ 4-5 borcane mici de gem.

Preparare: ceaiul de fructe bio se dă în clocot şi se lasă apoi puţin la răcit. Se toarnă cald peste cubuleţele de caise şi se lasă peste noapte la umflat.
A doua zi tocăm cu un mixer bucăţelele de caise şi lichidul, până când obţinem o compoziţie fină.  Din această cantitate rezultă aprox. 1200 g.
Compoziţia de fructe se amesteca cu zahărul Gelierzucker , coaja de lămâie şi sucul de lămâie. Beţigaşele de migdale se toacă mărunt şi se adaugă împreună cu scorţişoara.

Amestecul din zahăr şi fructe se dă în clocot şi se fierbe aproximativ 4 minute la foc mic. Se toarnă imediat în borcane cu capac.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Gem de caise bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Beţigaşe de migdale bio

vezi produs

Caise bio intregi dulci Demeter

vezi produs

Ceai bio de fructe bio

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs