Legume bio sarate

Creme și sosuri

 Legume bio sarate

rețetă bio publicată la 24.11.2021

Rețetă creme și sosuri legume bio sarate.

Ingrediente legume bio sarate

  • 250g morcovi
  • 250g păstârnac
  • 250g țelină
  • 250g praz (aprox. 1 baton)
  • ½ legătură de pătrunjel, neted
  • 200g sare de mare Byodo

Mod de preparare legume bio sarate

Curatati morcovii, pastarnacul si telina bio si taiati cubulete mari. Curățați și spălați prazul și tăiați rondele. Se spala patrunjelul si se smulge frunzele de pe tulpini. Puneti totul impreuna cu sarea de mare intr-un robot de bucatarie si tocati.

Puneti legumele sărate în borcane curate cu filet sau borcane de conservare și păstrați-le în frigider sau pivniță.

Poate fi folosit ca condiment pentru supe sau alte preparate copioase, ca alternativa sanatoasa la bulionul instant de legume. Legumele sărate pot fi păstrate la frigider câteva luni.

Sfatul nostru: va rugăm să alegeți ingredientele după gustul dvs. pentru rețetă! Resturile de legume precum broccoli sau tulpinile de conopidă și verdeața de morcov pot fi încă folosite în acest fel.

Atentie! numai ceapa proaspătă nu este potrivită pentru legumele sărate.

La rețeta legume bio sarate am folosit

Sare de mare fina neiodata

Sare de mare fina neiodata

vezi produs

Rețete cu ingrediente comune

Sare de mare fina neiodata