Budinca bio cu ciocolata si curmale

Creme și sosuri

 Budinca bio cu ciocolata si curmale

rețetă bio publicată la 15.04.2024

Rețetă creme și sosuri budinca bio cu ciocolata si curmale.

Ingrediente budinca bio cu ciocolata si curmale

Mod de preparare budinca bio cu ciocolata si curmale

Inmuiați curmalele bio uscate în apă timp de câteva ore pentru a se hidrata. Scurgeți apa și adăugați curmalele înmuiate într-un blender. Amestecați până optineti o pastă netedă. Este posibil să aveți nevoie de o mică stropire de apă pentru a ajuta la amestecare.

Se amestecă semințele de chia bio, laptele pe bază de plante și curmalele macinate pasta. În cele din urmă, topește ciocolata și adaugă-o în amestecul de budincă de chia. Lăsați-l să stea la frigider timp de cel puțin 30 de minute pentru a se întări.

Această budincă de chia se pastreaza aproximativ 4-5 zile la frigider.

La rețeta budinca bio cu ciocolata si curmale am folosit

Smochine bio

Smochine bio

vezi produs
Bautura bio de ovaz fara lactoza

Bautura bio de ovaz fara lactoza

vezi produs
Ciocolata raw vegana bio 93% cacao eco

Ciocolata raw vegana bio 93% cacao eco

vezi produs