Rețetă creme și sosuri budincă bio de susan.
Pentru salata de fructe
Puneți tahini, îndulcitorul, agaranta și un vârf de cuțit de sare într-o cratiță și amestecați cu 100 ml de băutură vegetală până la omogenizare. Recomandăm siropul de arțar ca îndulcitor, deoarece scoate în evidență aroma de nucă a susanului. Adăugați apoi restul de băutură vegetală (și, opțional, smântâna de gătit), aduceți totul la punctul de fierbere în timp ce amestecați și fierbeți timp de 1 minut. Turnați budinca de susan în 6 pahare de desert și puneți-o la frigider timp de 2 ore.
Între timp, spălați fructele și tăiați-le, dacă este necesar. Se amestecă sucul de lămâie și siropul de arțar și se marinează cu el fructele tăiate. Împărțiți salata de fructe în mod egal în paharele de desert și savurați budinca de susan!
Sfat: în loc de salată de fructe, nucile caramelizate merg, de asemenea, foarte bine cu budinca de susan.