Budincă bio de susan

Creme și sosuri

 Budincă bio de susan

rețetă bio publicată la 10.01.2024

Rețetă creme și sosuri budincă bio de susan.

Ingrediente budincă bio de susan

Pentru salata de fructe

  • 300 g de fructe la alegere (de exemplu, banane, kiwi sau fructe de pădure proaspete)
  • 1-2 linguri de suc bio de lămâie
  • 1-2 linguri de sirop bio de arțar

Mod de preparare budincă bio de susan

Mod de preparare budincă bio de susan

Puneți tahini, îndulcitorul, agaranta și un vârf de cuțit de sare într-o cratiță și amestecați cu 100 ml de băutură vegetală până la omogenizare. Recomandăm siropul de arțar ca îndulcitor, deoarece scoate în evidență aroma de nucă a susanului. Adăugați apoi restul de băutură vegetală (și, opțional, smântâna de gătit), aduceți totul la punctul de fierbere în timp ce amestecați și fierbeți timp de 1 minut. Turnați budinca de susan în 6 pahare de desert și puneți-o la frigider timp de 2 ore.

Între timp, spălați fructele și tăiați-le, dacă este necesar. Se amestecă sucul de lămâie și siropul de arțar și se marinează cu el fructele tăiate. Împărțiți salata de fructe în mod egal în paharele de desert și savurați budinca de susan!

Sfat: în loc de salată de fructe, nucile caramelizate merg, de asemenea, foarte bine cu budinca de susan.

La rețeta budincă bio de susan am folosit

Bautura din orez bio fara gluten si lactoza

Bautura din orez bio fara gluten si lactoza

vezi produs
Pasta bio susan tahin

Pasta bio susan tahin

vezi produs
Pasta bio susan tahin

Pasta bio susan tahin

vezi produs
Gelatina bio pentru legume

Gelatina bio pentru legume

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs