Chutney de caise

Creme și sosuri

 Chutney de caise

rețetă bio publicată la 12.02.2025

Rețetă creme și sosuri chutney de caise.

Ingrediente chutney de caise

Mod de preparare chutney de caise

Tăiați caisele în cubulețe mari. Prăjiți scurt ceapa în ulei. Adăugați caisele și vinul/ sucul de mere, lăsați tigaia pe foc aproximativ 5 minute. În acest timp amestecați bine.

După cele 5 minute, mai trebuie să adăugați oțetul și restul ingredientelor. Tineți compoziția pe foc, la foc mediu, timp de cca. 15 minute, până când devine  cremoasă, amestecând continuu. Mixați compoziția cu un blender.

Se poate savura cu legume, pește sau carne.

Poftă bună !

La rețeta chutney de caise am folosit

Caise soft bio

Caise soft bio

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs