Mousse bio de ciocolata vegan

Creme și sosuri

 Mousse bio de ciocolata vegan

rețetă bio publicată la 03.07.2024

Rețetă creme și sosuri mousse bio de ciocolata vegan.

Ingrediente mousse bio de ciocolata vegan

Pentru 4 portii

Mod de preparare mousse bio de ciocolata vegan

Scurgeti nautul din doza si puneti apa ramasa (Aquafaba) intr-un vas.

Bate Aquafaba cu un varf de sare timp de cel putin 5 minute. Continutul usor galbui devine o spuma alba. Consolidati spuma cu adaos de faina de roscove, bateti bine inca odata si apoi raciti.

Se incalzeste uleiul de nuca de cocos intr-un castron pe baie de apa pana se lichefiaza. Adaugati apoi pudra de cacao, vanilia, cafeaua Chicco Instant din cereale, caju-ul si suripoul de floare de nuca de cocos sau cel de curmale.

Imbinati cele doua continuturi prin amestecare usoara. Umpleti masa in borcanase mici sau intr-un castron si pastrati la frigider timp de aproximativ 3 ore. Decoreaza cu fructe proaspete sau sos de fructe si serveste rece.

Detalii:

  • timp de preparare: 20 minute
  • timp de racire: 3 ore
  • vegan

La rețeta mousse bio de ciocolata vegan am folosit

Naut bio la conserva

Naut bio la conserva

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Făină din samburi de roscove

Făină din samburi de roscove

vezi produs
Ulei de cocos bio virgin eco

Ulei de cocos bio virgin eco

vezi produs
Pudra de cacao degresata bio

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs
Pasta de caju bio

Pasta de caju bio

vezi produs
Sirop din curmale bio

Sirop din curmale bio

vezi produs
Sirop din flori de nuca de cocos

Sirop din flori de nuca de cocos

vezi produs