Batoane bio cu cocos si ciocolata

Desert

Ingrediente:

Pentru glazura:

Timp de preparare: circa 30 minute

Timp de racire: circa 15 minute

Pentru 2 persoane

Modalitate de preparare:

Chips-urile de cocos bio tocate se amesteca cu celelalte ingrediente pentru batoane si se maruntesc cu o furculita. Apoi se formeaza cu mana 10 batoane sub forma unor rigle. Se pun apoi pe o foie de copt si se depoziteaza timp de 10 minute la congelator pentru a se raci. Untul de cacao pentru glazura se pune la topit in bain-marie la 30-35 de grade.

Se ia apoi vasul in care se afla untul de cacao si se adauga si restul de ingrediente necesare pentru glazura si se amesteca cu un tel. Batoanele de cocos se scot din congelator si se pun pe un gratar de bucatarie. Sub gratar se aseaza o foaie de copt. Glazura se toarna peste batoane si se intinde pe toate partile cu o pensula. Pentru a obtine aspectul de valuri al glazurii de ciocolata, se poate folosi o lingura.

Batoanele glazurate se pun pe o foaie de copt si se introduc pentru inca 5 minute la congelator. Dupa aceea, acestea sunt numai bune pentru a fi savurate si pot fi depozitate in siguranta in frigider.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Batoane bio cu cocos si ciocolata de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs

Fulgi de cocos bio

vezi produs

Sirop de agave bio

vezi produs

Ulei de cocos bio virgin eco

vezi produs

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs

Unt de cacao bio dezodorizat

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs