Batoane bio cu cocos si ciocolata

Desert

 Batoane bio cu cocos si ciocolata

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert batoane bio cu cocos si ciocolata.

Ingrediente batoane bio cu cocos si ciocolata

Pentru glazura:

Mod de preparare batoane bio cu cocos si ciocolata

Chips-urile de cocos bio tocate se amesteca cu celelalte ingrediente pentru batoane si se maruntesc cu o furculita. Apoi se formeaza cu mana 10 batoane sub forma unor rigle. Se pun apoi pe o foie de copt si se depoziteaza timp de 10 minute la congelator pentru a se raci. Untul de cacao pentru glazura se pune la topit in bain-marie la 30-35 de grade.

Se ia apoi vasul in care se afla untul de cacao si se adauga si restul de ingrediente necesare pentru glazura si se amesteca cu un tel. Batoanele de cocos se scot din congelator si se pun pe un gratar de bucatarie. Sub gratar se aseaza o foaie de copt. Glazura se toarna peste batoane si se intinde pe toate partile cu o pensula. Pentru a obtine aspectul de valuri al glazurii de ciocolata, se poate folosi o lingura.

Batoanele glazurate se pun pe o foaie de copt si se introduc pentru inca 5 minute la congelator. Dupa aceea, acestea sunt numai bune pentru a fi savurate si pot fi depozitate in siguranta in frigider.

  • Timp de preparare: circa 30 minute
  • Timp de racire: circa 15 minute
  • Pentru 2 persoane

La rețeta batoane bio cu cocos si ciocolata am folosit

Nuca de cocos chipsuri

Nuca de cocos chipsuri

vezi produs
Sirop de agave bio

Sirop de agave bio

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Ulei de cocos bio virgin eco

Ulei de cocos bio virgin eco

vezi produs
Unt de cacao bio dezodorizat

Unt de cacao bio dezodorizat

vezi produs
Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs
Pudra de cacao degresata bio

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs