Batoane bio cu musli

Desert

Ingrediente:

Pentru circa 13 batoane

Modalitate de preparare:

Ciocolata amaruie si unsoarea de cocos se pun la topit in bain-marie. Fulgii de cocos se calesc impreuna cu fulgii de ovaz timp de 10 minute intr-o tigaie. Ulterior toate ingredientele se amesteca intr-un castron mare.

Compozitia astfel obtinuta se aseaza pe o foaie de copt situata intr-o tava de forma triunghiulara. Pe deasupra compozitie se mai asterne inca o foaie de copt, iar pe aceasta se apasa usor cu palma sau folosind fundul unei oale, pentru a se netezi suprafata. Se pune apoi in congelator timp de 1 ora pentru a se intari, iar apoi se taie in circa 13 batoane.

Tipp: in loc de ceaiul Chai se poate folosi scortisoara macinata.

Timp de preparare: circa 10-12 minute

Timp de racire: 1 ora

Pentru 2 persoane

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Batoane bio cu musli de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta de migdale bio

vezi produs

Dude bio

vezi produs

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs

Fulgi de ovaz ecologici

vezi produs

Ceai bio tipic Chai x20 plicuri

vezi produs

Unsoare de cocos bio

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs