Batoane bio cu musli

Desert

 Batoane bio cu musli

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert batoane bio cu musli.

Ingrediente batoane bio cu musli

Pentru circa 13 batoane

Mod de preparare batoane bio cu musli

Ciocolata amaruie si unsoarea de cocos se pun la topit in bain-marie. Fulgii de cocos se calesc impreuna cu fulgii de ovaz timp de 10 minute intr-o tigaie. Ulterior toate ingredientele se amesteca intr-un castron mare.

Compozitia astfel obtinuta se aseaza pe o foaie de copt situata intr-o tava de forma triunghiulara. Pe deasupra compozitie se mai asterne inca o foaie de copt, iar pe aceasta se apasa usor cu palma sau folosind fundul unei oale, pentru a se netezi suprafata. Se pune apoi in congelator timp de 1 ora pentru a se intari, iar apoi se taie in circa 13 batoane.

Tipp: in loc de ceaiul Chai se poate folosi scortisoara macinata.

  • Timp de preparare: circa 10-12 minute
  • Timp de racire: 1 ora
  • Pentru 2 persoane

La rețeta batoane bio cu musli am folosit

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs
Unsoare de cocos bio

Unsoare de cocos bio

vezi produs
Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs
Fulgi de ovaz ecologici

Fulgi de ovaz ecologici

vezi produs
Dude bio

Dude bio

vezi produs
Ceai bio tipic Chai x20 plicuri

Ceai bio tipic Chai x20 plicuri

vezi produs
Pasta de migdale bio

Pasta de migdale bio

vezi produs