Bilute cu mango si caju

Desert

 Bilute cu mango si caju

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert bilute cu mango si caju.

Ingrediente bilute cu mango si caju

pentru 24 buc. Bilute sau 12 bile mari.

Mod de preparare bilute cu mango si caju

Se pune mango uscat intr-un vas si se acopera cu apa unde se lasa 15 min sa se inmoaie, dupa care se iau 50g samburi caju si se aduce sub forma de pudra  cu ajutorul unui robot de bucatarie. Dupa ce mango s-a inmuiat, cu ajutorul unui robot de bucatarie se mixeaza pana se obtine un pireu.

Restul de samburi de caju se amesteca cu pasta de caise, cu indulcitorul de curmale, cu uleiul de cocos  cu faina de arahide si se adauga in vasul cu pireul de mango si se aduce toata masa sub forma de pireu. La sfarsit se adauga amarantul expandat si sucul de lamaie si se continua mixarea.

Consistenta masei obtinute trebuie sa semene cu un aluat cleios. Daca masa este prea uscata se adauga putina apa iar daca este prea cleioasa se adauga mai mult amarant sau faina de arahide. Cu ajutorul unei lingurite se portioneaza masa obtinuta iar cu ajutorul mainilor se formeaza bilute. Daca se doresc ca bilutele sa fie mai mari se portioneaza masa cu ajutorul unei linguri. Dupa ce s-au format bilutele , se tavalesc prin pudra de samburi de caju.

Detalii:

  • timp de preparare: 25 minute
  • produs vegan
  • se pregateste rapid

La rețeta bilute cu mango si caju am folosit

Sfărâmătură caju mare HIH

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs
Indulcitor pudra din curmale

Indulcitor pudra din curmale

vezi produs
Ulei de cocos bio virgin eco

Ulei de cocos bio virgin eco

vezi produs
Amarant expandat bio

Amarant expandat bio

vezi produs
Suc de lamaie bio

Suc de lamaie bio

vezi produs