Briose cu crema Samba bio

Desert

 Briose cu crema Samba bio

rețetă bio publicată la 26.11.2021

Rețetă desert briose cu crema samba bio.

Ingrediente briose cu crema samba bio

Pentru baza:

Pentru crema Samba:

Pentru Topping:

 

 

Mod de preparare briose cu crema samba bio

Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio.

Incepeti prin a preincalziti cuptorul la 170C.

Pentru baza: Se amesteca toate ingredientele pentru baza, dar fara cacao, cu un mixer. Injumatatiti aluatul. Framantati cacaoa si 2 linguri de lapte intr-o jumatate de aluat.

Asezati hartiile pentru briose in forma de copt pentru briose si folositi degetele pentru a apasa aluatul in forme. Ar trebui sa fie plat si doar la margine putin mai ridicat. Coaceti la cuptor la 170 C timp de aproximativ 15 minute pe raftul din mijloc. Lasati sa se raceasca si indepartati cu grija hartia.

Pentru crema de samba:
Bate frisca sau frisca de soia si adauga vanilie Bourbon. Incalzeste usor samba intr-o baie de apa – pana cand este lichida. Lasati Samba sa se raceasca putin si imparte-o cu grija in frisca. Apoi puneti crema de samba in frigider timp de aproximativ 15 minute. Folositi o punga pentru distribuirea cremei. In final, ornamentati cu picaturi de ciocolata si fructe de sezon.

La rețeta briose cu crema samba bio am folosit

Faina de grau alba TIP 550 Demeter

Faina de grau alba TIP 550 Demeter

vezi produs
Praf de copt ecologic

Praf de copt ecologic

vezi produs
Pudra de cacao bio slab degresata

Pudra de cacao bio slab degresata

vezi produs
Bautura de soia Natur

Bautura de soia Natur

vezi produs
Cremă Samba alune si ciocolata

Cremă Samba alune si ciocolata

vezi produs
Crema de ciocolata bio Samba dark

Crema de ciocolata bio Samba dark

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs
Picaturi de ciocolata bio din lapte integral

Picaturi de ciocolata bio din lapte integral

vezi produs