Caise bio cu iaurt de migdale

Desert

 Caise bio cu iaurt de migdale

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert caise bio cu iaurt de migdale.

Ingrediente caise bio cu iaurt de migdale

4 porţii

Mod de preparare caise bio cu iaurt de migdale

Zahărul bio din trestie se topeşte la foc mic într-o tigaie, se adaugă feliile de migdale şi se prăjesc până când se lipesc.
Compoziţia se lasă pe un tocător la răcit.
Caisele se taie felii şi se aranjează pe farfurii de desert. Se amestecă iaurtul cu coaja de lămâie rasă, precum şi cu restul de ingrediente şi se întinde pe caise. Amestecul din migdale şi zahăr se taie cu un cuţit şi se presară pe desert.

Sfat: este foarte bun şi ca mic dejun! Are un gust delicios cu fructe de pădure proaspete!

Timp de preparare: 15 min

La rețeta caise bio cu iaurt de migdale am folosit

Fulgi de migdale bio

Fulgi de migdale bio

vezi produs
Caise soft bio

Caise soft bio

vezi produs
Suc de lamaie bio

Suc de lamaie bio

vezi produs
Pasta de migdale bio

Pasta de migdale bio

vezi produs
Sirop de artar Dennree grad A gust fin

Sirop de artar Dennree grad A gust fin

vezi produs