Caise bio cu iaurt de migdale

Desert

Ingrediente:

4 porţii

Timp de preparare: 15 min

Preparare: zahărul bio din trestie se topeşte la foc mic într-o tigaie, se adaugă feliile de migdale şi se prăjesc până când se lipesc.
Compoziţia se lasă pe un tocător la răcit.
Caisele se taie felii şi se aranjează pe farfurii de desert. Se amestecă iaurtul cu coaja de lămâie rasă, precum şi cu restul de ingrediente şi se întinde pe caise. Amestecul din migdale şi zahăr se taie cu un cuţit şi se presară pe desert.

Sfat: este foarte bun şi ca mic dejun! Are un gust delicios cu fructe de pădure proaspete!

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Caise bio cu iaurt de migdale de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta de migdale bio

vezi produs

Felii de migdale bio

vezi produs

Caise soft bio

vezi produs

Sirop de Artar Dennree grad A gust fin

vezi produs

Suc de lamaie bio

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs