Crema de vanilie si migdale cu sos de mango

Desert

Ingrediente:

4 porţi

Preparare: batonul de vanilie se taie pe lungime în jumătate şi se scoate miezul. Amidonul se amestecă cu nişte băutură de soia. Băutura de soia rămasă se amestecă cu batonul de vanilie, coaja de lămâie rasă, zahărul brun şi sare. Se adaugă amidonul dizolvat, se dă în clocot şi se lasă la umflat.

Se scoate batonul de vanilie şi se adaugă gemul de migdale. Crema se bate cu telul şi se toarnă în castronele. Se curăţă mango şi piersica, se scot sâmburii şi se toacă cu un blender. Se mai îndulcesc, dacă este necesar. Se strecoară printr-o sită şi se toarnă peste cremă.

Sfat: crama are gust de marţipan, dacă se serveşte cu gem alb de migdale.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Crema de vanilie si migdale cu sos de mango de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Amidon de porumb FARA GLUTEN

vezi produs

Pasta de migdale bio

vezi produs

Bautura de soia bio FARA GLUTEN si LACTOZA

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Pastai de vanilie bio

vezi produs