Crema de vanilie si migdale cu sos de mango

Desert

 Crema de vanilie si migdale cu sos de mango

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert crema de vanilie si migdale cu sos de mango.

Ingrediente crema de vanilie si migdale cu sos de mango

4 porţi

Mod de preparare crema de vanilie si migdale cu sos de mango

Batonul de vanilie se taie pe lungime în jumătate şi se scoate miezul. Amidonul se amestecă cu nişte băutură de soia. Băutura de soia rămasă se amestecă cu batonul de vanilie, coaja de lămâie rasă, zahărul brun şi sare. Se adaugă amidonul dizolvat, se dă în clocot şi se lasă la umflat.

Se scoate batonul de vanilie şi se adaugă gemul de migdale. Crema se bate cu telul şi se toarnă în castronele. Se curăţă mango şi piersica, se scot sâmburii şi se toacă cu un blender. Se mai îndulcesc, dacă este necesar. Se strecoară printr-o sită şi se toarnă peste cremă.

Sfat: crama are gust de marţipan, dacă se serveşte cu gem alb de migdale.

La rețeta crema de vanilie si migdale cu sos de mango am folosit

Bautura de soia bio fara gluten si lactoza

Bautura de soia bio fara gluten si lactoza

vezi produs
Pastai de vanilie bio

Pastai de vanilie bio

vezi produs
Amidon de porumb fara gluten

Amidon de porumb fara gluten

vezi produs
Pasta de migdale bio

Pasta de migdale bio

vezi produs