Creme Brulee bio cu Samba şi cocos

Desert

 Creme Brulee bio cu Samba şi cocos

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert creme brulee bio cu samba şi cocos.

Ingrediente creme brulee bio cu samba şi cocos

4 porţii

Mod de preparare creme brulee bio cu samba şi cocos

Praful de budincă de vanilie se amestecă cu 50 ml de lapte de cocos. Lapte de cocos rămas se fierbe cu zahărul din trestie RAPADURA. Se ia oala de pe foc şi se adaugă budinca. Se fierbe scurt amestecând continuu.

Se bate frişca şi se amestecă cu crema Samba Dark. Se adaugă budinca răcită puţin. Creme Brulee se pune în forme, se presară cu zahăr Cristallino şi se caramelizează cu un arzător.

Se decorează cu fructe de pădure si frunze de mentă.

Timp de preparare: 20 min

La rețeta creme brulee bio cu samba şi cocos am folosit

Lapte de cocos bio mic

Lapte de cocos bio mic

vezi produs
Pudră budincă de vanilie bio

Pudră budincă de vanilie bio

vezi produs
Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Crema de ciocolata bio Samba dark

Crema de ciocolata bio Samba dark

vezi produs