Curmale umplute cu cremă de brânză proaspătă

Desert

 Curmale umplute cu cremă de brânză proaspătă

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert curmale umplute cu cremă de brânză proaspătă.

Ingrediente curmale umplute cu cremă de brânză proaspătă

Umplutura din cremă de brânză:

Mod de preparare curmale umplute cu cremă de brânză proaspătă

Crema de brânză, praful de vanilie şi cel de chili se amestecă, iar cu o lingură mică umplem curmalele. Bucăţelele de migdale se prăjesc în tigaie şi cu acestea se decorează curmalele umplute.

Sfat: bucăţelele de migdale se folosesc chiar înainte de servire, pentru a rămâne crocante.

La rețeta curmale umplute cu cremă de brânză proaspătă am folosit

Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour

Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie ecologica

Pudra de Bourbon vanilie ecologica

vezi produs
Fulgi de chili bio

Fulgi de chili bio

vezi produs