Deserturi Samba a l’Orange si a la Nocciole

Desert

 Deserturi Samba a l’Orange si a la Nocciole

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert deserturi samba a l’orange si a la nocciole.

Ingrediente deserturi samba a l’orange si a la nocciole

4 porţii

pentru Samba a l’Orange:

 

pentru Samba a la Nocciole:

  • 1/2 litru lapte bio
  • 2 vârfuri de cuţit sare de mare 
  • 1 pachet de budincă de ciocolată RAPUNZEL
  • 1-2 linguri de zahăr din trestie de RAPUNZEL RAPADURA ®
  • 100 g cremă de alune Samba RAPUNZEL
  • 0,2 l smântână dulce

Mod de preparare deserturi samba a l’orange si a la nocciole

Praful de budincă bio se amestecă cu zahărul din trestie (1-2 linguri în funcţie de dulceaţa dorită), iar sarea se amestecă cu 200 ml de lapte rece. Se încălzeşte restul de lapte (la reţeta "Samba desert cu portocale" ciocolata se topeşte în lapte). Se adaugă praful de budincă amestecat şi se dă scurt în clocot.
Crema Samba se adaugă în budinca uşor răcită. Budinca se amestecă din când în când în timp ce se răceşte, ca să nu se formeze o pojghiţă.

Se bate frişca şi se amestecă cu atenţie în budinca răcită. Se serveşte rece.

Sfat: Acest desert se poate prepara, de asemenea, cu crema TIGER.

La rețeta deserturi samba a l’orange si a la nocciole am folosit

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs
Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Cremă Samba alune si ciocolata

Cremă Samba alune si ciocolata

vezi produs
Pudră budincă de ciocolata bio

Pudră budincă de ciocolata bio

vezi produs