Deserturi Samba a l’Orange si a la Nocciole

Desert

Ingrediente:

4 porţii

pentru Samba a l’Orange:

 

pentru Samba a la Nocciole:

  • 1/2 litru lapte bio
  • 2 vârfuri de cuţit sare de mare 
  • 1 pachet de budincă de ciocolată RAPUNZEL
  • 1-2 linguri de zahăr din trestie de RAPUNZEL RAPADURA ®
  • 100 g cremă de alune Samba RAPUNZEL
  • 0,2 l smântână dulce

Preparare: praful de budincă bio se amestecă cu zahărul din trestie (1-2 linguri în funcţie de dulceaţa dorită), iar sarea se amestecă cu 200 ml de lapte rece. Se încălzeşte restul de lapte (la reţeta "Samba desert cu portocale" ciocolata se topeşte în lapte). Se adaugă praful de budincă amestecat şi se dă scurt în clocot.
Crema Samba se adaugă în budinca uşor răcită. Budinca se amestecă din când în când în timp ce se răceşte, ca să nu se formeze o pojghiţă.

Se bate frişca şi se amestecă cu atenţie în budinca răcită. Se serveşte rece.

Sfat: Acest desert se poate prepara, de asemenea, cu crema TIGER.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Deserturi Samba a l’Orange si a la Nocciole de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pudra budinca de cacao FARA GLUTEN

vezi produs

Cremă Samba alune si ciocolata

vezi produs

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs

Pudră budincă de ciocolata bio

vezi produs

Ciocolata bio amăruie cu portocală si 55% cacao HIH

vezi produs