Fursecuri bio din fulgi fara gluten

Desert

Ingrediente:

Amestecați untul și zahărul până când devine pufos, adăugați fulgii și aruncati faina in ploaie peste ele. Adăugați ingredientele rămase și frământați totul bine.

Lăsați la dospit in frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C (căldură de sus / de jos).

Formați bile mici din aluat și așezați-le pe o tavă cu suficient spațiu intre ele apoi apăsați pe ele pana devin plate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 15 minute.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Fursecuri bio din fulgi fara gluten de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs

Faina de porumb bio fara gluten Demeter

vezi produs

Fulgi mari de ovaz bio integrali FARA GLUTEN Demeter

vezi produs

Fulgi de hrisca bio integrali fara gluten

vezi produs

Fulgi de mei bio integrali FARA GLUTEN

vezi produs