Fursecuri bio din fulgi fara gluten

Desert

 Fursecuri bio din fulgi fara gluten

rețetă bio publicată la 22.05.2022

Rețetă desert fursecuri bio din fulgi fara gluten.

Ingrediente fursecuri bio din fulgi fara gluten

Mod de preparare fursecuri bio din fulgi fara gluten

Amestecați untul și zahărul până când devine pufos, adăugați fulgii și aruncati faina in ploaie peste ele. Adăugați ingredientele rămase și frământați totul bine.

Lăsați la dospit in frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C (căldură de sus / de jos).

Formați bile mici din aluat și așezați-le pe o tavă cu suficient spațiu intre ele apoi apăsați pe ele pana devin plate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 15 minute.

La rețeta fursecuri bio din fulgi fara gluten am folosit

Fulgi mari de ovaz bio integrali FARA GLUTEN Demeter

Fulgi mari de ovaz bio integrali FARA GLUTEN Demeter

vezi produs
Fulgi de mei bio integrali FARA GLUTEN

Fulgi de mei bio integrali FARA GLUTEN

vezi produs
Fulgi de hrisca bio integrali fara gluten

Fulgi de hrisca bio integrali fara gluten

vezi produs
Zahar brut din trestie ecologic

Zahar brut din trestie ecologic

vezi produs
Faina de porumb bio fara gluten Demeter

Faina de porumb bio fara gluten Demeter

vezi produs
Praf de copt eco fara gluten

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs
Scortisoara macinata

Scortisoara macinata

vezi produs