Hrisca bio cu vanilie caramelizate

Desert

Ingrediente:

120g hrisca bio
1 lingura pasta de cocos Rapunzel
3 linguri de zahar bio de flori de cocos
1 varf de cutit de pudra de vanilie Bourbon
1 varf de cutit de sare de mare Atlantic



Detalii:

  • timp de preparare: 15min
  • timp de coacere: 20 min
  • produs vegan
  • preparat cald
  • se prepara repede

Mod de preparare: se incalzeste cuptorul la 210*C. Se pune hrisca intr-o tigaie si se amesteca cu pasta de cocos, zahar de flori de cocos, pudra de vanilie si sare. Tot amestecul se prajeste circa 2 minute la foc mediu.Se ia o tava pe care se intinde amestecul si se introduce in cuptorul incalzit ,circa 12-17 minute. Se controleaza periodic ca sa nu se arda. Dupa ce se scoate din cuptor se lasa sa se raceasca si se depoziteaza intr-un vas etans.  Se poate folosi peste inghetata, budinca etc.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Hrisca bio cu vanilie caramelizate de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Hrisca Dennree

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Zahar din flori de nuca de cocos

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs

Pasta de cocos VEGAN

vezi produs