Hrisca bio cu vanilie caramelizate

Desert

 Hrisca bio cu vanilie caramelizate

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert hrisca bio cu vanilie caramelizate.

Ingrediente hrisca bio cu vanilie caramelizate



Mod de preparare hrisca bio cu vanilie caramelizate

Se incalzeste cuptorul la 210*C. Se pune hrisca intr-o tigaie si se amesteca cu pasta de cocos, zahar de flori de cocos, pudra de vanilie si sare. Tot amestecul se prajeste circa 2 minute la foc mediu.Se ia o tava pe care se intinde amestecul si se introduce in cuptorul incalzit, circa 12-17 minute.

Se controleaza periodic ca sa nu se arda. Dupa ce se scoate din cuptor se lasa sa se raceasca si se depoziteaza intr-un vas etans.  Se poate folosi peste inghetata, budinca etc.

Detalii:

  • timp de preparare: 15min
  • timp de coacere: 20 min
  • produs vegan
  • preparat cald
  • se prepara repede

La rețeta hrisca bio cu vanilie caramelizate am folosit

Hrisca Dennree

Hrisca Dennree

vezi produs
Pasta de cocos vegana

Pasta de cocos vegana

vezi produs
Zahar din flori de nuca de cocos

Zahar din flori de nuca de cocos

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs