Mere coapte cu merişor şi marţipan bio

Desert

 Mere coapte cu merişor şi marţipan bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert mere coapte cu merişor şi marţipan bio.

Ingrediente mere coapte cu merişor şi marţipan bio

2 porţii

pentru decor:

  • betigase de migdale RAPUNZEL
  • merisor bio RAPUNZEL

Mod de preparare mere coapte cu merişor şi marţipan bio

Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun!

Se bate frişca şi se amestecă apoi cu un tel crema de migdale.

Într-un mixer puternic tocaţi migdalele cu merişorul bio, zahărul din trestie şi uleiul de gătit până obţineţi o masă omogenă. Se dă timp de 10 minute în congelator. Se spală merele şi se îndepărtează cotorul. Se încinge cuptorul la 180°C.

Din compoziţia de merişor şi marţipan formaţi cu mâinile nişte forme alungită cu care umpleţi merele. Acestea se coc aproximativ 15 minute pe o tavă căptuşită cu hârtie de copt. Picăturile de ciocolată se topesc pe o baie de aburi şi se decorează apoi merele. Se serveşte cu merişor, migdale şi cremă de migdale cu smântână.

Timp de preparare: 45 min

La rețeta mere coapte cu merişor şi marţipan bio am folosit

Migdale Californiene bio

Migdale Californiene bio

vezi produs
Merisor bio

Merisor bio

vezi produs
Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Cremă bio de migdale Vegana

Cremă bio de migdale Vegana

vezi produs
Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

vezi produs