Mere coapte cu merişor şi marţipan bio

Desert

Ingrediente:

2 porţii

pentru decor:

  • betigase de migdale RAPUNZEL
  • merisor bio RAPUNZEL

Timp de preparare: 45 min

Preparare: Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun!

Se bate frişca şi se amestecă apoi cu un tel crema de migdale.

Într-un mixer puternic tocaţi migdalele cu merişorul bio, zahărul din trestie şi uleiul de gătit până obţineţi o masă omogenă. Se dă timp de 10 minute în congelator. Se spală merele şi se îndepărtează cotorul. Se încinge cuptorul la 180 ° C. Din compoziţia de merişor şi marţipan formaţi cu mâinile nişte forme alungită cu care umpleţi merele. Acestea se coc aproximativ 15 minute pe o tavă căptuşită cu hârtie de copt. Picăturile de ciocolată se topesc pe o baie de aburi şi se decorează apoi merele. Se serveşte cu merişor, migdale şi cremă de migdale cu smântână.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Mere coapte cu merişor şi marţipan bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Cremă bio de migdale Vegana

vezi produs

Migdale Californiene bio

vezi produs

Merisor bio

vezi produs

Ulei bio pentru copt si prajit

vezi produs

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs

Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

vezi produs