Mousse bio cu ciocolata neagra

Desert

 Mousse bio cu ciocolata neagra

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert mousse bio cu ciocolata neagra.

Ingrediente mousse bio cu ciocolata neagra

6 porţii

Mod de preparare mousse bio cu ciocolata neagra

Ciocolata bio cu 85% cacao de la RAPUNZEL se topeşte împreună cu untul pe o baie de aburi. Se separă ouăle. Se amestecă creme fraiche, gălbenuşurile de ou şi zahărul pudră şi apoi se adaugă în compoziţia din ciocolată topită şi unt. Totul se omogenizează foarte bine. Albuşurile de ou se bat spumă şi se adaugă cu atenţie în compoziţia cu ciocolată. Se toarnă într-un castron decorativ şi se răceşte la frigider timp de 2-3 ore.

Se serveşte cu diferite fructe de sezon sau biscuiţi fragezi.  

La rețeta mousse bio cu ciocolata neagra am folosit

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs

Rețete cu ingrediente comune

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH