Parfait cu migdale si capsuni

Desert

Ingrediente:

4 porţii

Preparare: zaharul biodin trestie se bate cu gălbenuşurile de ou până obţinem o compoziţie spumoasă, albă. Pasta de migdale bio se omogenizează în borcan. Se bate frişca şi apoi se adaugă gemul de migdale, uleiul de migdale amare. Cele două creme se amestecă uşor împreună.

Se toarnă în forme mici şi se lasă 4 ore la îngheţat.
Se pune în frigider pentru decongelare cu o jumătate de oră înainte de servire. Se serveşte cu căpşuni proaspete.

Sfat: uleiul de migdale amare poate fi înlocuite cu Amaretto.

Variantă: înlocuiţi gemul de migdale cu gemul de alune RAPUNZEL şi renunţaţi la uleiul de migdale amare - obţinem un Parfait la nocciole.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Parfait cu migdale si capsuni de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs