Parfait cu migdale si capsuni

Desert

 Parfait cu migdale si capsuni

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert parfait cu migdale si capsuni.

Ingrediente parfait cu migdale si capsuni

4 porţii

Mod de preparare parfait cu migdale si capsuni

Zaharul bio din trestie se bate cu gălbenuşurile de ou până obţinem o compoziţie spumoasă, albă. Pasta de migdale bio se omogenizează în borcan. Se bate frişca şi apoi se adaugă gemul de migdale, uleiul de migdale amare. Cele două creme se amestecă uşor împreună.

Se toarnă în forme mici şi se lasă 4 ore la îngheţat.
Se pune în frigider pentru decongelare cu o jumătate de oră înainte de servire. Se serveşte cu căpşuni proaspete.

Sfat: uleiul de migdale amare poate fi înlocuite cu Amaretto.

Variantă: înlocuiţi gemul de migdale cu gemul de alune RAPUNZEL şi renunţaţi la uleiul de migdale amare - obţinem un Parfait la nocciole.

La rețeta parfait cu migdale si capsuni am folosit

Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs

Rețete cu ingrediente comune

Pasta alba de migdale ecologica