Rulada cu maripan si ciocolata

Desert

Ingrediente:

Pentru circa 20 bucati

 

Pentru decor:

 

 

 

Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 220 C(200C cu convectie). Se pune smantana la fiert , se introduce ciocolata in smantana si se lasa sa se topeasca. Se ia de pe foc si se pune la rece.

Se bate albusul de ou cu sare de mare, se adauga zaharul bio, se amesteca pana se dizolva dupa care se adauga galbenusul de ou si se amesteca in continuare.Se amesteca faina, faina de porumb, pudra de cacao, condiment de turta dulce praful de copt, dupa care masa obtinuta se pune pe o hartie de copt si se coace 6 minute.

Biscuitul obtinut se aseaza pe un prosop de bucatarie umed. Se indeparteaza hartia de copt si se ruleaza. Se lasa sa se raceasca. Se pune mierea Marzipan intre folii alimentare si se intinde pana devine subtire.Se ia ciocolata cu smantana rece si se amesteca bine se aplica pe biscuit .2/3 din amestecul de ciocolata si smantana se pune peste foaia de aluat, se pune mierea Marzipan, alunele, migdalele bio si se roleaza pentru a o aduce sub forma de rulada.Restul de smantana se unge peste rulada dupa care se pune 30 min la rece.

La final se presara ciocolata alba pe deasupra.

Timp de preparare: aproximativ 1 ora

Timp de coacere: 6 min la 220*C in treimea de jos a cuptorului.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Rulada cu maripan si ciocolata de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs

Alune de pădure bio demeter

vezi produs

Beţigaşe de migdale bio

vezi produs

Pudra de cacao slab degresata

vezi produs

Faina alba bio tip 1050

vezi produs

Faina de porumb FARA GLUTEN

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Miere Martipan bio 250g

vezi produs

Ciocolata bio amăruie 70% cacao HIH

vezi produs

Ciocolată bio albă Cristallino HIH

vezi produs