Tiramisu bio cu ciocolată

Desert

Ingrediente:

6 porţii

Preparare: separaţi ouăle. Gălbenuşurile se bat spumă împreună cu zahărul din trestie Cristallino. Se adaugă mascarpone amestecând continuu. Se bat 3 albuşuri spumă şi se adaugă cu atenţie în compoziţie.  Amestecăm amaretto cu espresso.

Jumătate din cantitatea de pişcoturi se aşează într-o tavă decorativă şi se toarnă jumătate din amestecul de espresso şi amaretto peste ele.

Ciocolată se topeşte încet pe baie de aburi. Întindem peste pişcoturi un strat din compoziţia cu mascarpone, iar deasupra picurăm un strat subţire de ciocolată lichidă.  Apoi punem pişcoturile rămase, turnăm amestecul din amaretto şi espresso şi aplicăm un alt strat de mascarpone. Restul de ciocolată lichidă îl turnăm deasupra. Tiramisu se păstrează aprox. 5 ore la frigider şi se presară cu cacao înainte de servire.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Tiramisu bio cu ciocolată de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Piscoturi bio din spelta cu ou

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs

Cafea Gusto Espresso macinata

vezi produs