Biscuiti vegani cu ciocolata bio

Desert

 Biscuiti vegani cu ciocolata bio

rețetă bio publicată la 17.01.2024

Rețetă desert biscuiti vegani cu ciocolata bio.

Ingrediente biscuiti vegani cu ciocolata bio

Mod de preparare biscuiti vegani cu ciocolata bio

Se preîncălzește cuptorul la 180° căldură sus și jos. Scurgeți năutul și puneți-l într-un bol. Se adaugă untul de arahide, praful de copt și zahărul din flori de cocos și se amestecă totul cu un mixer de mână. Încorporați picăturile de ciocolată și formați bile mici cu mâinile umede. Așezați bilele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Bilele trebuie să aibă suficient spațiu între ele. Se dă tava cu biluțele la cuptor pentru aprox. 15-20 min, până când acestea devin aurii/maronii.

La rețeta biscuiti vegani cu ciocolata bio am folosit

Unt de arahide cremos, vegan

Unt de arahide cremos, vegan

vezi produs
Unt bio de arahide Crocant ecologic

Unt bio de arahide Crocant ecologic

vezi produs
Naut bio la conserva

Naut bio la conserva

vezi produs
Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

vezi produs
Praf de copt ecologic

Praf de copt ecologic

vezi produs
Zahar din flori de nuca de cocos

Zahar din flori de nuca de cocos

vezi produs