Crumble de căpșuni și rubarba cu Tonka
rețetă bio publicată la 02.05.2025
Rețetă desert crumble de căpșuni și rubarba cu tonka.
Ingrediente crumble de căpșuni și rubarba cu tonka
Mod de preparare crumble de căpșuni și rubarba cu tonka
- Se decojește rubarba și se taie în trei bucăți mari.
- Se spală căpșunile și se taie în jumătate.
- Puneți căpșunile și rubarba într-o forma de copt și amestecați-le cu sucul de lămâie, cu zahărul și cu boabele de Tonka.
Preparare crumble:
Se amestecă bine zahărul, fulgii de ovăz, făina, nuca de cocos rasă și nucile de caju cu uleiul de cocos încălzit. Se distribuie uniform peste căpșunile și rubarba din tavă. Introduceți tava în cuptor (180 °C, căldură sus și jos), timp de 40 de minute. Se savureazză cald cu înghețată.