Crumble de căpșuni și rubarba cu Tonka

Desert

 Crumble de căpșuni și rubarba cu Tonka

rețetă bio publicată la 02.05.2025

Rețetă desert crumble de căpșuni și rubarba cu tonka.

Ingrediente crumble de căpșuni și rubarba cu tonka

Mod de preparare crumble de căpșuni și rubarba cu tonka

  1. Se decojește rubarba și se taie în trei bucăți mari.
  2. Se spală căpșunile și se taie în jumătate.
  3. Puneți căpșunile și rubarba într-o forma de copt și amestecați-le cu sucul de lămâie, cu zahărul și cu boabele de Tonka.

Preparare crumble:

Se amestecă bine zahărul, fulgii de ovăz, făina, nuca de cocos rasă și nucile de caju cu uleiul de cocos încălzit. Se distribuie uniform peste căpșunile și rubarba din tavă. Introduceți tava în cuptor (180 °C, căldură sus și jos), timp de 40 de minute. Se savureazză cald cu înghețată.

La rețeta crumble de căpșuni și rubarba cu tonka am folosit

Boabe Tonka macinate

Boabe Tonka macinate

vezi produs
Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Fulgi mici de ovaz bio fara gluten

Fulgi mici de ovaz bio fara gluten

vezi produs
Faina bio neagra de grau tip 1050

Faina bio neagra de grau tip 1050

vezi produs
Sâmburi caju întregi HIH

Sâmburi caju întregi HIH

vezi produs
Ulei de cocos bio virgin

Ulei de cocos bio virgin

vezi produs