Mere coapte cu umplutura de caju bio

Desert

 Mere coapte cu umplutura de caju bio

rețetă bio publicată la 08.05.2024

Rețetă desert mere coapte cu umplutura de caju bio.

Ingrediente mere coapte cu umplutura de caju bio

Mod de preparare mere coapte cu umplutura de caju bio

Scobiti merele bio si asezati-le intr-o tava inalta, unsa in prealabil. Coaceti merele in cuptor sau in cuptorul cu microunde.

Amestecati martipanul bio cu nucile caju, merisoarele, zaharul din flori de cocos si scortisoara. Apoi umpleti merele cu umplutura obtinuta.

Coaceti apoi merele coapte pentru inca 15-20 minute la 180C.

La rețeta mere coapte cu umplutura de caju bio am folosit

Sâmburi caju bio întregi HIH 500g

Sâmburi caju bio întregi HIH 500g

vezi produs
Ulei de cocos bio virgin

Ulei de cocos bio virgin

vezi produs
Zahar din flori de cocos

Zahar din flori de cocos

vezi produs
Scortisoara macinata

Scortisoara macinata

vezi produs
Merisor bio

Merisor bio

vezi produs
Miere Martipan bio 250g

Miere Martipan bio 250g

vezi produs